Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Οι χαραγμένες πέτρες στο Σπήλαιο Burrows του Ιλινόις(Βίντεο)

Από το erevnw

Το μυστικό σπήλαιο Burrows ...

Το 1982, ο Αμερικανός Russell Burrows ανακάλυψαν  περίεργες πέτρες στο κράτος του Ιλλινόις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτα τα χαρακτικά στη πέτρα, και εκατοντάδες άλλα έρχονται από ένα σύστημα από υπόγειες σήραγγες.

Οι παραστάσεις που περιέχονται σε αυτό, ας θυμηθούμε διάφορους πολιτισμούς. Άλλες θησαυροί είναι ακόμα κρυμμένα σε σπηλιές. Σαρκοφάγοι, μουμιοποιημένα πτώματα και νεκροτομείου αντικείμενα με ατόφιο χρυσάφι.


Αλλά μέχρι τώρα, ο Burrows αρνείται πεισματικά να δείξει την ακριβή τοποθεσία του σπηλαίου. Ωστόσο, οι ερευνητές ήταν σε θέση να εντοπίσει από αυτό το μυστικό μέρος με ανιχνευτές μετάλλων και ραντάρ εδάφους.

Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι η διατριβή του είναι μια απάτη.

Ή είμαστε για να κάνουμε μια αρχαιολογική ανακάλυψη του πιο θεαματικό;

Ο Δίσκος της Φαιστού και άλλα αινιγματικά γραπτά ...
Ξεχασμένοι πολιτισμοί που έχουν χρησιμοποιήσει συστήματα γραφής που δεν ήταν σε θέση να αποκωδικοποιηθούν μέχρι τώρα. Μεταφράσεις του περίφημου δίσκου της Φαιστού είναι ακόμα ικανοποιητική.

Παραμένει ένα από τα πιο αινιγματικά αντικείμενα του Μινωικού πολιτισμού.

Επίσης ανεξήγητο, τα 160 σημάδια "Rongorongo" οι κάτοικοι της Νήσου του Πάσχα. Πρόσθετες παραδοξότητα: είναι πανομοιότυπα με τους χαρακτήρες του Harappan πολιτισμού στο Πακιστάν, που χρονολογείται πάνω από 5.000 χρόνια.

Στην Αμερική, ανακαλύψαμε εκατοντάδες πέτρες με παράξενα γλυπτά.


 Οι εγγραφές Viking ρούνους. Αυτοί δεν έχουν μεταφραστεί.

Και οι πέτρινες πλάκες της Oaxaca, Μεξικό: Υποτίθεται ότι οι εγγραφές είναι αρχαία κινεζική και εβραϊκά.

Πολλές μαύρες πέτρες από την Κολομβία περιλαμβάνουν επίσης άγνωστο σημάδια. Μερικά κομμάτια από τη συλλογή του Πατέρα Crespi έχουν τα σύμβολα σαν μια ξένη παιδεία.

Έχουμε μάθει όλα αυτά τα αρχαία κείμενα, αν θα μπορούσαμε να τα καταλάβουμε;

Σημείωση JSF: Θα επεκταθεί και διευκρίνισε τις φωτογραφίες των αντικειμένων που είναι διαθέσιμα online.Ορισμένες εικόνες φαίνεται να χρωματιστούν, αλλά αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα για την ευκρίνεια τους.Έχω αναφέρονται και παρακάτω θα βρείτε μερικές παρατηρήσεις.

Σφαιρικές πέτρες χαραγμένο με σύμβολα

Αυτά τα αντικείμενα έχουν μια ομοιότητα Gurkur όπως περιγράφεται από τον Anton πάρκα. Ένα παράδειγμα Gurkur σελ.14 του Τόμου 1 της Chronicles. Αυτά τα αντικείμενα θα αλλάξει διάσταση. Ωστόσο, αυτές οι πέτρες φαίνεται λίγο μεγάλη για να είναι Gurkur.

Τα πρώτα σύμβολα αυτής της σειράς αντιστοιχούν σαφώς σε αρχαίο σύμβολο του «μαύρου ήλιου», που λαμβάνονται από τους Ναζί. Μπορούμε να δούμε μια παρόμοια εμφάνιση σε αυτή τη σελίδα

Το σύμβολο αυτό θα είναι ακόμη μεγαλύτερο από ό, τι νομίζουμε;











Το άλλο σύμβολο κάτω αντιπροσωπεύει ένα μάτι. Υπάρχουν παρόμοιες μορφές από αυτό το σύμβολο (με τρεις ακτίνες), σε συνδυασμό με την ιδέα της "τρίτο μάτι".



Άλλες χαραγμένες πέτρες

Ένα σταυρό στο κέντρο, που ακολουθείται από τρεις κύκλους.
 


Συγκρίσιμα σύμβολο:



Χαραγμένο πέτρα αντιπροσωπεύει ένα να φοράει ένα κράνος ή μια μάσκα; Ένας κοσμοναύτης;



Ακόμη και διακοσμητικά τρίγωνα, αλλά αυτή τη φορά ένα ενιαίο "μάτι":



Όντα με ένα μόνο μάτι

Τα στοιχεία φαίνεται να συγκριθεί με την προηγούμενη εικόνα. Θα βρείτε μόνο το ένα μάτι:





Μια που αποτελείται από πολλά τρίγωνα, και καταπληκτικα αυτιά





Όντα με ευδιάκριτο κράνος







Όντα σαν αμφίβιο









Ερπετα όντα



Άλλες με ακατανόητα σύμβολα





Άλλα μικρά όντα διακρίνονται







Όντα πόδια με κέρατα κατσίκας

Το περίεργο είναι ίσως αυτές οι παραστάσεις που ταιριάζουν απόλυτα με την περιγραφή που δίνεται από Anton Πάρκα "KINGU Reds". Αυτά τα όντα δεν δίστασε να αφαιρέσει τη ζωη απο τους πρωτόγονους ανθρώπους για να φάνε, σύμφωνα με τις Chronicles. Αυτοί έσπειραν τον τρόμο παντού.







Εδώ σε αυτές τις οντότητες, η μαρτυρία τους μια θεωρεια που έλαβε "όραμα":

Οντότητας σαν το διάβολο με κέρατα και πόδια τράγου, το οποίο αφαιρεί την ανθρώπινη ζωη στον ύπνο

Αυτές οι οντότητες είναι φρικτά άσχημα και να εξετάσουμε καλά στην περιγραφή του διαβόλου που κάνουμε με τα πόδια λήγει σε sabots, σαν μια ταινία που είδα με τον Κύκλωπα. Είναι τριχωτά στα πόδια και το στήθοςκαι έχουν το ίδιο δέρμα οπως οι άνδρες. Έχουν δύο πολύ μεγάλα κέρατα, όπως στις παραστάσεις του διαβόλου. 


Αντικείμενα από το χαμένο τάφο του Μ. Αλεξάνδρου απεικονίζουν UFO και ερπετοειδής εξωγήινους ;;;;;


Το παρακατω βίντεο γυρίστηκε στο Σικάγο κατά τη Διάσκεψη του Συνδέσμου των Επτά Ηπείρων. Το θέμα της διάλεξης είναι λίγο περισσότερο από ό, τι ο τίτλος του. Ανοίγει με ένα παραμύθι μεταφοράς και κινείται προς το πρώτο μέρος του προγράμματος, που ασχολείται με τη σύγχρονη Dinosauria. Η παρουσίαση αποκαλύπτει στοιχεία από το χαμένο τάφο του Μ. Αλεξάνδρου, όπως διαφάνειες από τον τάφο, όπου έχουν ληφθεί από Virginia Hourigan και Harry Hubbard, που έχουν αποκρυπτογραφηθεί και εκτίθενται για το τι πραγματικά απεικονίζουν. Η γραμμή ιστορία αυτής της παρουσίασης χρησιμοποιεί κυρίως στοιχεία που απεικονίζουν σαφώς ερπετοειδής εξωγήινους και ΑΤΙΑ....


Alien Artifacts From the Lost Tomb of Alexander the Great? from The Living Light Network on Vimeo.

ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
http://diadrastiko.blogspot
http://newsoftomorrow.org
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου