Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Στην Πάρνηθα «φύτεψαν» Κεραία-παρεμβολέα για τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη στο Αιγαίο!

Σύμφωνα με  πληροφορίες  κεραία-παρεμβολέας βρέθηκε τοποθετημένη από αγνώστους στην περιοχή της Πάρνηθας. Βέβαια κάποιος θα πει ότι στην περιοχή υπάρχουν  εκατοντάδες κεραίες, όλων των τύπων και χρήσεων. Αυτή όμως την κεραία  είχε ειδική αποστολή και την τοποθέτησαν « επαγγελματίες.
Η αποστολή της ήταν να «παρεμβαίνει» έτσι ώστε το σήμα του σταθμού ραντάρ της ΠΑ στην Πάρνηθα, να γίνεται ιδιαίτερα ασθενές ή να χάνεται εντελώς από τα όργανα των ελληνικών μαχητικών αροσκαφών.
Το όλο σκηνικό ξεκίνησε μετά από αναφορές των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας, ότι «χάνουν» ή έχουν ασθενές σήμα από το ραντάρ της Πάρνηθας. Ένα από τρία κύρια ραντάρ που διαθέτει σε λειτουργία η πολεμικής μας αεροπορία.

Για το θέμα αυτό κινητοποιήθηκε το ΓΕΑ,  και το προσωπικό του σταθμού του 2ου κέντρου ελέγχου περιοχής Πάρνηθας, με αποτέλεσμα να ανευρεθεί η συγκεκριμένη κεραία.
Αμέσως κινητοποιήθηκε ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ , η ελληνική αστυνομία και άλλοι αρμόδιοι των ελληνικών αρχών ασφαλείας. Η διαπίστωση όλων ήταν ότι η κεραία αυτή είχε τοποθετηθεί από έμπειρους επαγγελματίες, με σκοπό την παρεμβολή των ελληνικών μαχητικών  αεροσκαφών, που πραγματοποιούσαν εμπλοκές στο Αιγαίο Πέλαγος.
Μάλιστα όπως γράφει και η έντυπη μορφή της  εφημερίδας «το θέμα», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της , δίπλα στην κεραία υπήρχε  φωτοβολταικό κάτοπτρο που συνέλεγε ενέργεια,  και το οποίο τροφοδοτούσε την κεραία.!
Επισημαίνεται ότι η πολεμική μας αεροπορία διαθέτει δύο ακόμη ραντάρ αυτού του τύπου,  στον Χορτιάτη και το Πήλιο.
Όπως γράφουμε στο Pentapostagma.gr εδώ και καιρό , οι προκλήσεις από την άλλη πλευρά του Αιγαίου παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας. Εάν και οι ελληνικές αρχές δεν κατονόμασαν τον «επαγγελματία επιβουλέα», το μόνο που μπορο9ύμε να σκεφτούμε ποιός θα είχε όφελος από μία τέτοια κεραία. Ποίος; Νομίζω ότι η απάντηση είναι γνωστή σε όλους………….
Από έντυπη μορφή της εφημερίδας «Το θέμα»

ΠΗΓΗ pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου