Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Όταν η Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κ. Κριστίν Λαγκάρντ έκανε λόγο για απειλές κατά της ζωή της, εννοούσε τα διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης! (Facebook κ.ά).
Αυτό γνωστοποιεί με επιστολή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου η κ. Λαγκάρντ, με την οποία, αφού τον ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την άμεση παρέμβασή του στο όλο θέμα, διευκρινίζει ότι τελικά «οι απειλές, για τις οποίες έκανα λόγο αναφέρονται σε διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται εδώ και δύο χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Βάσει αυτών, όπως είπε, το ΔΝΤ χρειάστηκε να λάβει μέτρα ασφαλείας και έκτοτε δεν ασχολήθηκε περαιτέρω.
Μάλιστα, η κ. Λαγκάρντ με αφορμή την επιστολή αυτή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης εκφράζει -σύμφωνα με πληροφορίες - την ικανοποίησή της για τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις προς αποκατάσταση των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου ο κ. Αθανασίου, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση συνέντευξης της κ. Λαγκάρντ στους Financial Times, στο πλαίσιο της οποίας κατήγγειλε απειλές κατά της ζωής της, όταν μίλησε για το θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, ζήτησε μέσω επιστολής του από την Διευθύντρια του ΔΝΤ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εν λόγω αναφορές της.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου