Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Όταν η Λευκωσία μετατράπηκε σε... Βενετία

Η Πυροσβεστική κλήθηκε σε 70 περιπτώσεις να απεγκλωβίσει οδηγούς αυτοκινήτων - Η βαριά βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα στη συγκοινωνία 
Σε Βενετία μετατράπηκε η Λευκωσία μετά από δυνατή βροχή και χαλαζόπτωση που άρχισε το πρωί και εντάθηκε το μεσημέρι. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της παλιάς πόλης με πολλούς δρόμους να έχουν καταστεί απροσπέλαστοι.




Η βαριά βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα στη συγκοινωνία ενώ σε κάποιες περιοχές παρουσιάστηκαν διακοπές ρεύματος. Η Πυροσβεστική κλήθηκε σε 70 περιπτώσεις να παρέμβει για να βοηθήσει πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητα τους.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα επηρεάζουν και την υπόλοιπη Κύπρο και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι την επόμενη Τρίτη.

Μπάνιο στη βροχή στο κέντρο της Λευκωσίας
Μπορεί να άνοιξαν οι ουρανοί σήμερα στη Λευκωσία και να πλημμύρισαν οι δρόμοι, αλλά η θερμοκρασία παραμένει σε φθινοπωρινά επίπεδα περίπου στους 20 βαθμούς. Ένας πολίτης εκμεταλλεύτηκε στη «συγκυρία» και εμφανίστηκε σήμερα στη κεντρική λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, με παντόφλες, μαγιό και γυαλιά ηλίου. Αφού έκανε το μπάνιο του στη βροχή, ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο για να απολαύσει τον ήλιο που έκανε (έστω και με δόντια) που και που την εμφάνιση του.




ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου