Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Norman Atlantic: Δεν έχει τέλος ο θρήνος! Ταυτοποιήθηκε τέταρτος Έλληνας νεκρός - Έφτασαν στο λιμάνι της Πάτρας άλλοι 23 διασωθέντες(ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

- Η ελληνική πρεσβεία στην Ιταλία ενημέρωσε τους συγγενείς του θύματος ότι βρέθηκε η σορός του
- Στο λιμάνι της Πάτρας έφτασαν 23 ναυαγοί του “Norman Atlantic”
- Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η δεύτερη επιχείρηση αερομεταφοράς 23 Ελλήνων πολιτών που επέβαιναν στο πλοίο
- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Μεγαλώνει η λίστα με τους Έλληνες νεκρούς στην τραγωδία του Norman Atlantic, καθώς ταυτοποιήθηκε και τέταρτος νεκρός. Πρόκειται για τον Γεράσιμο Καζαντζίδη, του οποίου η σορός βρέθηκε στην Ιταλία, όπως ενημέρωσε η ελληνική πρεσβεία την οικογένειά του.




Χθες το απόγευμα, ο γαμπρός του βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου αφίχθησαν Έλληνες διασωθέντες, και τον αναζητούσε κρατώντας μια φωτογραφία του, την οποία είχαν στείλει στην ελληνική πρεσβεία εδώ και τρεις ημέρες.


Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής του Γεράσιμου Καζαντζίδη στο Newsit, η οικογένειά του θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Ιταλία, με τα έξοδά τους να είναι καλυμμένα από το κράτος.


Στο λιμάνι της Πάτρας 25 ναυαγοί

Στον νέο λιμένα Πατρών κατέπλευσε λίγο μετά τις 14.30 το καράβι της Superfast Ferries που μετέφερε τους 25 Έλληνες ναυαγούς που διασώθηκαν από τη ναυτική τραγωδία.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ



Στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" άλλοι 23 διασωθέντες

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ολοκληρώθηκε η δεύτερη επιχείρηση αερομεταφοράς 23 Ελλήνων πολιτών που επέβαιναν στο πλοίο “Norman Atlantic”.

Οι 23 διασωθέντες μεταφέρθηκαν από το Μπρίντεζι της Ιταλίας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Συγγενείς και φίλοι περίμεναν συγκινημένοι τους δικούς τους ανρθώπους, των οποίων η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και έτσι όλοι μαζί θα υποδέχονταν το νέο έτος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

ΠΗΓΗ newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου