Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Αμφιλοχία: Μεγάλη έκρηξη σε καφενείο - Εκτοξεύτηκαν μέτρα μακριά οι θαμώνες!(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκαέξι οι τραυματίες, οι τέσσερις σοβαρά - Εξερράγη φιάλη υγραερίου - Κάποιοι φέρουν σοβαρά εγκαύματα και σπασμένα μέλη - Τι λέει στο protothema.gr ο αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας, Γρηγόρης Παπούλιας - Προσοχή σκληρές εικόνες 
Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί σε καφενείο της Αμφιλοχίας. Φιάλη υγραερίου εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν -σύμφωνα με πληροφορίες- τουλάχιστον 16 άνθρωποι, τέσσερις εκ των οποίων σοβαρά.
Οπως γράφει το e-maistros.gr, το ωστικό κύμα εκτόξευσε τους θαμώνες του καφενείου που είχε κλειστές τις πόρτες αρκετά μέτρα έξω από αυτό. Κάποιοι από τους τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα και σπασμένα μέλη.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας για να τους παρατεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τα ασθενοφόρα όμως της περιοχής δεν επαρκούσαν  και χρειάστηκε η συνδρομή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας όπου κάποιοι από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία εκεί.

Ο αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας, Γρηγόρης Παπούλιας, σε τηλεφωνική του δήλωση στο protothema.gr  τόνισε πως η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που πέταξε αντικείμενα και θαμώνες σε απόσταση 10 μέτρων από το καφενείο.

«Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί σε καφενείο στο χωριό Λουτρό Αμφιλοχίας στο οποίο λόγο και της ώρας υπήρχαν μέσα 15 άνθρωποι, θαμώνες. Ξαφνικά μια έκρηξη μπουκάλας υγραερίου, πιθανόν σόμπας θέρμανσης, κατέστρεψε ολοσχερώς το καφενείο και πέταξε αντικείμενα και θαμώνες δέκα μέτρα μακριά από το σημείο. Οι περισσότεροι είχαν εγκαύματα και εκδορές», τόνισε ο κ. Παπούλιας.

«Ευτυχώς όλοι διακομίσθηκαν πολύ γρήγορα στα νοσοκομεία Άρτας-Αμφιλοχίας και εκείνοι της Αμφιλοχίας μεταφέρθηκαν στο Αγρίνιο. Νεκρούς δεν έχουμε ευτυχώς όμως σε σοβαρή κατάσταση είναι ο παλιός αντιδήμαρχος Θωμάς Ντρούτσης αλλά και η σύζυγος του ιδιοκτήτη του καφενείου. Εμείς το μάθαμε στις 11 το πρωί και αμέσως πήγα στο καφενείο το οποίο θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Συνολικά έχουν διακομισθεί αυτό που ξέρω 4 άτομα στην Άρτα και 7 στο Αγρίνιο», είπε ακόμη.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:
























ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου