Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Φρικτό έγκλημα στη Βούλα: Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη

Φρικτό έγκλημα στη Βούλα συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η άτυχη 60χρονη γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη με περισσότερες από 30 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε ο σύζυγος της 60χρονης γυναίκας, ο οποίος μπήκε στο υπόγειο της τριώροφης μεζονέτας και είδε τη σύζυγό του σε μία λίμνη αίματος. Οι έρευνες των Αστυνομικών στην «ματωμένη» μεζονέτα της Βούλας θα συνεχιστούν σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία που να «δένουν» το δολοφόνο της άτυχης εκπαιδευτικού, έχουν ήδη παρθεί καταθέσεις από το σύζυγο της και τα δύο της παιδιά σε μια προσπάθεια να πέσει φως στην υπόθεση ενώ από το βράδυ της Παρασκευής αναζητείται και ο δεύτερος γιος της 60χρονης ο οποίος ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ εξαφανίστηκε και το όχημα του εντοπίστηκε στην περιοχή της Ιτέας.

Η νεκροψία έδειξε ότι η 60χρονη φέρει περισσότερες από 30 μαχαιριές ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Ωστόσο η νεκροτομή που θα διενεργηθεί το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις.

Προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του ο δράστης
Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, εξετάζοντας το χώρο λένε ότι ο δολοφόνος της εκπαιδευτικού έχει αφήσει πίσω του πολλά αξιοποιήσιμα ίχνη παρά το γεγονός, όπως διαπίστωσαν από την έρευνα οι αστυνομικοί έκανε προσπάθειες να τα σβήσει.

ΠΗΓΗ kontranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου