Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Επιστολή Κόλαφος (Μάθημα στους Έλληνες) προς τη Μέρκελ για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις

ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ….
 
«Σκανδαλώδη και ανάξια ενός κράτους δικαίου», χαρακτηρίζει τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης στο θέμα των πολεμικών επανορθώσεων ο γερμανός οικονομολόγος Ράινερ Τιμ, ο οποίος, με την οργάνωσή του «Peira» -«Εταιρία για το Πολιτικό Τόλμημα»-, ανέλαβε πρόσφατα την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «change.org», υπογραφές για την καταβολή αποζημιώσεων.

Ο κ. Τιμ, σε ανοιχτή επιστολή του προς την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, υποστηρίζει ότι το ζήτημα δεν έχει διευθετηθεί ούτε παραγραφεί και ότι η Γερμανία οφείλει να απελευθερωθεί από το χρέος, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα τους δύο λαούς από τα βάρη του παρελθόντος.
Σε συνέντευξή του μάλιστα τάσσεται υπέρ της πολιτικής και δικαστικής διεκδίκησης, ενώ στηρίζει την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προβάλει τώρα τις αξιώσεις της και χαρακτηρίζει «κυνικούς» και «στρεψόδικους», όσους ερμηνεύουν τη στάση της Αθήνας ως «απόπειρα εκβιασμού» των εταίρων της.
Σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση, περιγράφει την Ελλάδα ως πειραματόζωο, πάνω στο οποίο θα αποδειχθεί «τι είδους Ευρώπη θα παραδοθεί στις επόμενες γενιές» και σημειώνει ότι οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ στη Γερμανία και στην Ευρώπη εξαγριώθηκαν εναντίον των Ελλήνων που καθαίρεσαν τα κατεστημένα κόμματα και ψήφισαν Αριστερά.

ΠΗΓΗ hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου