Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Στη φυλακή και η μητέρα της Άννυ

Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως η 25χρονη μητέρα της Άννυ, μετά την ολοκλήρωση της απολογία της.
Η 25χρονη μητέρα από τη Βουλγαρία κρίθηκε ένοχη στις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας.
Κατά την απολογία της η 25χρονη υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα για την δολοφονία της τετράχρονης κόρης της. «Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος του παιδιού μου».

«Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του κι η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι κακώς ερευνά η αστυνομία και ότι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα είναι αρνητικά. Φυσικά όμως και δεν ήταν έτσι. Μας παρέσυρε η ηρεμία και ψυχραιμία του και απορώ πως λειτουργούσε έτσι αφού έβλεπε την αστυνομία να τον πλησιάζει και τον κλοιό να σφίγγει γύρω του» αναφέρε η 25χρονη σe υπόμνημα της.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης (7/5/2015) στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν και οι γονείς της 25χρονης.
Αμετανόητος ο πα-«τέρας»
Ο 27χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κρατείται από το απόγευμα της Τετάρτης (06/05) στις φυλακές της Κέρκυρας, μοιάζει ήρεμος, όπως αποκαλύπτει μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας ο οποίος τον επισκέφθηκε στο κελί του τόσο χθες όσο και σήμερα Πέμπτη.
Σύμφωνα με τον Υπαρχιφύλακα Μανώλη Κουλούρη, η εικόνα του 27χρονου είναι εκείνη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Δεν κλαίει, δεν γελάει, μοιάζει ήρεμος και όπως αναφέρει ο κ. Κουλούρης, «δεν θα έλεγα από την εμπειρία που έχω, ότι ήταν ταραγμένος».
Όταν τον ρώτησε γιατί έκανε τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις, «τις αρνήθηκε για προφανείς λόγους, αν και έχει ομολογήσει», δηλώνει ο κ. Κουλούρης. «Μου είπε πως δεν το έκανε ο ίδιος. Το έκανε μπροστά του ο φίλος του, κατά τον τρόπο που έχουμε ακούσει. Έτσι ισχυρίστηκε», προσθέτει ο Υπαρχιφύλακας.
Ο παιδοκτόνος παραμένει -για λόγους ασφαλείας- σε κελί απομόνωσης στον ειδικό χώρο κράτησης, στα πειθαρχεία της φυλακής και δεν έχει καμία επαφή με το υπόλοιπο ίδρυμα, στο οποίο φιλοξενούνται 216 αλλοδαποί (μεταξύ τους και Βούλγαροι) και 75 Έλληνες. Πολλοί από αυτούς έχουν ήδη εκφραστεί με ύβρεις εναντίον του 27χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Κουλούρη δεν έχει ακόμα προαυλιστεί.
«Δεν γνωρίζω εάν κάτι τέτοιο θα γίνει άμεσα. Πρέπει με τον Διευθυντή και τον αρχιφύλακα να βρούμε κάποιο χώρο, ώστε να βγαίνει, όταν η υπόλοιπη φυλακή κλείνει. Δηλαδή όταν οι υπόλοιποι κρατούμενοι μπαίνουν στα κελιά τους», εξηγεί ο Υπαρχιφύλακας.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου