Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ «ΜΑΘΗΜΑΤΑ» ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟΥΣ…ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Έπρεπε μάλλον να έρθει μια θαρραλέα Ελληνίδα πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, που ήδη έχει εξοργίσει τα ανθελληνικά ελληνόφωνα κατεστημένα με την επιμονή της να στείλει στο ειδώλιο όσους παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία, για να παραδώσει…  «μαθήματα» Ευρώπης σε ευρωπαίους πολιτικούς που έχουν κάνει την Ευρώπη σήμερα ένα θλιβερό Γερμανιστάν, έχουν κάνει την Ευρώπη ένα συνονθύλευμα τραπεζιτών τοκογλύφων, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι αριθμοί που εισρέουν στις αδηφάγες τσέπες τους.

Καλεσμένη στο ιταλικό κοινοβούλιο η κ Κωνσταντοπούλου, μίλησε στους προέδρους των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων για τις ευρωπαϊκές αξίες που σήμερα έχουν γίνει κουρελόχαρτο στον βωμό της άγριας εξόντωσης των ευρωπαϊκών λαών για τα συμφέροντα των τοκογλυφικών κύκλων.
Οι έννοιες που χρησιμοποίει η κ Κωνσταντοπούλου ενώ θα έπρεπε να είναι αυτονόητες  για μια Ευρωπαϊκή Ένωση όπως την οραματιστήκαν οι ιδρυτές της, σήμερα ακούγονται σαν χαμένες αναμνήσεις μιας εποχής που έχει καταστραφεί από την τοκογλυφική βουλιμία αυτών που σήμερα κυβερνούν την Ευρώπη και την οδηγούν στην καταστροφική απώλεια.
Εκείνο όμως που μας εντυπωσιάζει στον λόγο της, είναι πως μίλησε την γλώσσα της αλήθειας για την Ελλάδα που έχει γίνει το θλιβερό κλοτσοσκούφι μιας σύγχρονης γενοκτονίας του ελληνικού λαού. Μακάρι και άλλοι Έλληνες πολιτικοί να μπορούν να τα λένε τόσο ανοιχτά και θαρραλέα σε κάποιο ευρωπαϊκό βήμα και όχι όταν βγαίνουν έξω να ξεχνούν ότι γεννήθηκαν εδώ  και ότι εκπροσωπούν αυτή την χώρα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου