Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Οι Γερμανοί ξεθάβουν τον Φαλμεράυερ για να ‘θάψουν’ τους Έλληνες

Οι Γερμανοί επανέρχονται στην «καθαρότητα της φυλής» για να χτυπήσουν τους σύγχρονους Έλληνες, με τους αμείλικτους ενδοιασμούς τους για την πορεία της ένωσης των ευρωπαϊκών λαών κάτω υπό την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι, σε άρθρο του ο δημοσιογράφος Μπέρτολντ Σίβαλντ, γράφει στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt», ορμώμενος από την αναφορά του Έλληνα πρωθυπουργού περί δικαίου και ρήσεων των προγόνων μας, γράφει ότι «οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι Σλάβων, Βυζαντινών και Αλβανών», προτάσοντας την 'ταπεινή' καταγωγή των σημερινών Ελλήνων...

Σύμφωνα με το Γερμανό δημοσιογράφο η ανεξαρτησία στην Ελλάδα έγινε με την εκμετάλλευση της αποκατάστασης της ειρήνης στην Ευρώπη, μετά το συνέδριο της Βιέννης το 1815, κατόπιν της πτώσης του Ναπολέοντα που άφησε την ευρωπαϊκή ήπειρο διχασμένη.

Ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι ένας από τους λόγους της σημερινής συμπεριφοράς των Ελλήνων είναι ότι δεν είναι, πραγματικά, Ευρωπαίοι.

«Η ιδέα ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι του Σωκράτη και του Περικλή και όχι ένας συνδυασμός Σλάβων, Βυζαντινών και Αλβανών, είναι το πιστεύω στο εκπαιδευτικό σύστημα στην Ευρώπη», επισημαίνει το δημοσίευμα.

Η ανάλυση του συντάκτη- συνεχίζει το κείμενο- είναι βασισμένη στο βιβλίο του Αυστριακού Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράυερ, ο οποίος σε βιβλίο του τον 19ο αιώνα αναφέρει ότι , με βάση τα σλαβικά και αλβανικά τοπωνύμια στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων στοιχείων, η ελληνική φυλή έχει εξαφανισθεί από την Ευρώπη» και ότι δεν «υπάρχουν καθαροί Έλληνες που να ρέει στις φλέβες τους αίμα ελληνικό, δηλαδή, στον χριστιανικό πληθυσμό της σύγχρονης Ελλάδας».

The Hellenic Information Team

© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος Διεθνείς ειδήσεις-Διεθνή Νέα- Τι συμβαίνει στον Κόσμο

ΠΗΓΗ echedoros-a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου