Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Τραγωδία στο Δαφνί: Τρεις νεκροί δεμένοι στα κρεβάτια τους(Βίντεο)

Φρικτό θάνατο βρήκαν τρεις τρόφιμοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 4/09/2015 πιθανότατα στο ισόγειο του κτηρίου - Υπο έλεγχο τέθηκε η φωτιά - Γίνονται έρευνες για την ανεύρεση ενός ακόμα ατόμου
Στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της Πυροσβεστικής αποτελούμενη από 11 οχήματα και 33 πυροσβέστες, η οποία επιχειρεί για την κατάσβεση της φωτιάς ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει καταφέρει να θέσει την φωτιά υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο του κτιρίου ενώ πυκνοί καπνοί αναδύονταν από το σημείο που δυσχεραίναν το έργο των πυροσβεστών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξέσπασε από τρόφιμο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, ο οποίος έβαλε φωτιά στις κουρτίνες του δωματίου του με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο.
Παράλληλα, το ισόγειο του κτιρίου έχει εκκενωθεί πλήρως, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η καταμέτρηση των τροφίμων.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ γίνονται έρευνες και για ένα ακόμη άτομο, το οποίο αγνοείται.
Ο θάνατος των θυμάτων προήλθε, κατά πάσα πιθανότητα από ασφυξία, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. Όπως όλα δείχνουν οι άτυχοι τρόφιμοι βρήκαν φριχτό θάνατο αφού την ώρα της πυρκαγιάς ήταν δεμένοι στα κρεβάτια τους!
Σημειώνεται ότι στο σημείο έχει σπεύσει και ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας, Θάνος Δημόπουλος, ο οποίος μόλις επέστρεψε από την Κω.
Από την φωτιά που εκδηλώθηκε σε πτέρυγα με 17 νοσηλευόμενους, τρεις βρήκαν τραγικό θάνατο και τρεις τραυματίστηκαν. Από αυτούς δυο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Σωτηρία και ένας στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά.


ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου