Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Συγκινητικό βίντεο: Τρίχρονη διακόπτει στρατιωτική τελετή για να αγκαλιάσει τον μπαμπά της

Το βίντεο καταγράφει την αυθόρμητη αντίδραση της μικρούλας όταν βλέπει τον στρατιωτικό μπαμπά της για πρώτη φορά μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες
Ένα βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ένα τρισχαριτωμένο τρίχρονο κοριτσάκι κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, κάνοντας όσους το βλέπουν να «λιώνουν» από συγκίνηση.

Το βίντεο καταγράφει την αυθόρμητη αντίδραση της μικρούλας όταν βλέπει τον στρατιωτικό μπαμπά της για πρώτη φορά μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες, καθώς εκείνος έλειπε σε εκπαιδευτική αποστολή στο Κουβέιτ.
Ο Αμερικανός υπολοχαγός Ντάνιελ Όγκελσμπι επέστρεψε πρόσφατα από τη Μέση Ανατολή μαζί με δεκάδες άλλους άνδρες της ταξιαρχίας του και η υπηρεσία του, ως είθισται, διοργάνωσε μία επίσημη τελετή για να τους υποδεχτεί.

Ωστόσο, το τριών ετών κοριτσάκι του δεν ήταν διατεθειμένο να περιμένει λεπτό παραπάνω για να αγκαλιάσει τον μπαμπά της. Έτσι, αδιαφορώντας για τους τύπους και... το πρωτόκολλο, έτρεξε να τον αγκαλιάσει στη μέση της τελετής, ενώ εκείνος στεκόταν στη σειρά με τους άλλους στρατιώτες.

Όπως ήταν φυσικό, αυτός δεν άντεξε να της... αντισταθεί και έσκυψε να αγκαλιάσει, ώστε η μικρούλα να γυρίσει ευχαριστημένη πια, στη θέση της.


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου