Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Πάτρα: Τα άρματα του Καρναβαλιού έκαναν... βόλτα στο κέντρο- ΔΕΙΤΕ ΤΑ

Από τις όμορφες και εντυπωσιακές στιγμές του Πατρινού Καρναβαλιού είναι η εμφάνιση των αρμάτων. Χρώμα, φαντασία και χιούμορ είναι κατά βάση οι λέξεις που τα χαρακτηρίζουν.

Εδώ και λίγη ώρα έχουν κάνει την εμφάνιση τους στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, λίγο πριν τις μεγάλες παρελάσεις του Σαββατοκύριακου.

Ο Καρνάβαλος ως Πλουτοκράτης-Κεφαλαιοκράτης με 3+1 μνημόνια στα χέρια, συνοδεία κρανοφόρων σκυλιών και με τον ανυποψίαστο λαουτζίκο να αλληλοσκοτώνεται για χάρη ευρώ ή δραχμής στα πόδια του, το Άρμα της Βασίλισσας μέσα στη θάλασσα των χρωμάτων της, ο Τσίπρας με μπερέ αλά Τσε Γκεβάρα μαζί με τα άλλα προϊόντα στο καλάθι του σουπερμάρκετ του Πλουτοκράτη και το ζευγαράκι Τσίπρα-Ντάισεμπλουμ με στολή … οικίας σε τρυφερό τετ α τετ που καίνε στην εστία της οικογενειακής θαλπωρής παιδεία και ασφαλιστικό, είχαν την τιμητική τους.
Με το Μουσικό Άρμα να συνδράμει την καρναβαλική του μουσική, Πατρινοί και επισκέπτες περιεργάζονταν και φωτογραφίζονταν με τα άρματα στην πρώτη αυτή έκθεσή τους σε μια βραδιά που ανέβαζε το θερμόμετρο ζεσταίνοντας τις καρδιές μας.







ΠΗΓΗ thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου