Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ασύλληπτη τραγωδία στο Βραχάτι: Σκότωσε τον ένα γιο του για το «καλό» του άλλου!(Βίντεο)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (21/6/2016), στο Βραχάτι Κορινθίας.
Ήταν λίγο μετά τις 11 σήμερα το πρωί, όταν ένας κάτοικος του χωριού, ενημέρωσε την αστυνομία, ότι άκουσε πυροβολισμούς από συγκεκριμένο σπίτι στη γειτονιά του.
AdTech Ad
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν έναν νεκρό ηλικιωμένο άντρα στην αυλή του σπιτιού ο οποίος είχε, στο ύψος του αυχένα, ένα περίστροφο. Ακολούθως, προχωρώντας στο εσωτερικό του σπιτιού εντόπισαν έναν ακόμη άνδρα, επίσης νεκρό.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν πατέρα και το γιο του.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μαρτυρίες από το σημείο της τραγωδίας:
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η αστυνομία, ο πατέρας πυροβόλησε 6 φορές τον 49χρονο γιο του μέσα στο σπίτι και κατόπιν βγήκε στην αυλή και αυτοκτόνησε από τις τύψεις.
«Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο γιο μου από το δυσβάστακτο βάρος να φροντίζει τον αδερφό του»
Οι αστυνομικοί ψάχνοντας το σπίτι εντόπισαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 85χρονου στο οποίο έγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, «την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο γιο μου από το δυσβάστακτο βάρος να φροντίζει τον αδερφό του».
Όπως όλα δείχνουν ο 85χρονος πατέρας είχε προμελετήσει το έγκλημα και είχε αφήσει στο κομοδίνο ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του.
Στο ίδιο σημείο βρέθηκε άλλο ένα σημείωμα, σαν διαθήκη, στο οποίο ο τραγικός πατέρας ανέφερε ότι άφηνε στον μικρότερο γιο του ένα χρηματικό ποσό για να τα βγάλει πέρα.
Στη συνέχεια, πήρε το όπλο, πυροβόλησε έξι φορές τον 49χρονο γιο του, βγήκε στην αυλή και αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη βασανισμένη ζωή του.



ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου