Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Κύριε Τσίπρα μαζέψτε τους: Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τα Θρησκευτικά «ώρα του παιδιού»!

Κύριε Τσίπρα μαζέψτε τους: Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τα Θρησκευτικά «ώρα του παιδιού»!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αήθη, εμμονική και ανιστόρητη τοποθέτηση του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος είχε καταλογίσει στην Εκκλησία συνεργασία με τη Χούντα των Συνταγματαρχών, ήρθε σήμερα, Κυριακή (25/09/2016) η σειρά του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, να δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα, αποκαλώντας το μάθημα των Θρησκευτικών «ώρα του παιδιού».
Μάλιστα, ο κ. Τσιρώνης, έσπευσε να εξισώσει με μια τελείως ισοπεδωτική λογική τα Θρησκευτικά με τα αντίστοιχα μαθήματα των Καλλιτεχνικών, αλλά και της Μουσικής που διδάσκονται στα σχολεία.
«Τα Θρησκευτικά κατάντησαν η ώρα του παιδιού, όπως και κάποια άλλα μαθήματα που για μένα είναι πολύ σημαντικά, όπως η μουσική, όπως τα καλλιτεχνικά μαθήματα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Τσιρώνη στο κανάλι «Ε».
Και πρόσθεσε: ««(Το μάθημα) έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ. Αν δεν υπάρξει γενναία παρέμβαση τα παιδιά το έχουν εγκαταλείψει. Η Ορθοδοξία δεν υπηρετείται έτσι από τα Θρησκευτικά».
Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει βαλθεί να μην αφήσει τίποτε όρθιο, ιδίως σε ό,τι αφορά τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας, την Ορθοδοξία και την Πίστη των Ελλήνων! Και, δυστυχώς, οι πρόσφατες τοποθετήσεις χρήζουν της άμεσης παρέμβασης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καλείται να βάλει «φρένο» στην αμετροέπεια και το ανιστόρητο κρεσέντο των στελεχών του.
Παράλληλα, αποδεικνύεται πως πολλά από τα κυβερνητικά στελέχη δεν έχουν λάβει σοβαρά τις αυστηρότατες προειδοποιήσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο οποίος είχε αποστείλει δύο φόρες μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, μέσω αντίστοιχων επιστολών του προς τους κ.κ. Βούτση και Φίλη, ξεκάθαρο μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία του τόπου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου