Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Κίνα: Φλεγόμενο κρατήρα άνοιξε άγνωστο αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό (Βίντεο)

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι ενός χωριού στη βορειοδυτική Κίνα όταν αντίκρισαν τον φλεγόμενο κρατήρα, τον οποίο ισχυρίζονται ότι άνοιξε ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο, το οποίο έπεσε από τον ουρανό.
Σύμφωνα με την κινεζική έκδοση της Daily Online, το αντικείμενο συνετρίβη στην κορυφή ενός βουνού της επαρχίας Σαανξί, όπου βρίσκεται φωλιασμένο το χωριουδάκι Ζαανγκτσιαπάνγκ, στις 12 Δεκεμβρίου.
Τρομαγμένοι από τον μεγάλο κρότο που άκουσαν, οι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν να δουν τι συνέβη και αντίκρισαν έναν φλεγόμενο κρατήρα, μήκους περίπου 1 μέτρου και πλάτους 50 εκατοστών.



Το παράξενο είναι ότι στο εσωτερικό της μεγάλης λακούβας, πέραν από τις φλόγες, δεν βρέθηκαν τα υπολείμματα κανενός αντικειμένου που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τον κρατήρα. Ωστόσο οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι ανάλογες πτώσεις αντικειμένων σημειώθηκαν και σε άλλες κοντινές περιοχές. Μάλιστα, από μία από αυτές περισυνέλεξαν έναν μεγάλο μεταλλικό δακτύλιο, όπου πάνω αναγράφονταν αριθμοί. Το ογκώδες εξάρτημα έπεσε με δύναμη στην στέγη ενός σπιτιού, προκαλώντας μεγάλες ζημιές, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.
Τα αντικείμενα αυτά εστάλησαν σε κρατικό εργαστήριο για ανάλυση, ανέφεραν οι τοπικές αρχές, ωστόσο οι χρήστες του Ίντερνετ βιάστηκαν για μια ακόμη φορά να βγάλουν συμπεράσματα, με τα σενάρια για… UFO να φουντώνουν στα κινεζικά social media.


ΠΗΓΗ pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου