Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Τελείωσε το αλάτι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» -Παγοδρόμιο για τους επιβάτες - ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ

Πρόβλημα στις μετακινήσεις των επιβατών από και προς την είσοδο του κτηρίου του επιβατικού σταθμού του αεροδρομίου Μακεδονία δημιουργεί το γεγονός ότι ο αερολιμένας της Θεσσαλονίκης έχει μείνει χωρίς αποθέματα αλατιού από χτες το βράδυ.
Αυτό δήλωσε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), Γιώργος Καρράς. «Ο,τι ήταν δυνατόν να κάνουμε απ' την πλευρά μας, το κάναμε.

Όποια αποθέματα αλατιού είχαμε, τα ρίξαμε στα σημεία με χιόνι και πάγο. Ομως τέλειωσαν τα αποθέματα από χθες το βράδυ. Δεν υπάρχει αλάτι. Υπάρχει πρόβλημα. Έρχονται άλλοι φορείς και μας ζητούν αλάτι. Όμως δεν έχουμε ούτε για εμάς" επισήμανε το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 FM”, ο κ. Καρράς, ενώ πρόσθεσε πως το ευχάριστο είναι ότι παρά την κακοκαιρία παρέμειναν ανοιχτοί όλοι οι διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης.
Ο ίδιος ανέφερε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, που επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, το "αεροδρόμιο παρέμεινε ανοικτό. Ο διάδρομος δεν έπιασε πάγο. Υπήρχαν όμως κάποιες ώρες που υπήρξε χαμηλή νέφωση και δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα αεροπλάνα. Τώρα κάθε εταιρεία κάνει τους επαναπροσδιορισμούς για τις ώρες που θα αναχωρήσουν τα αεροπλάνα”.
«Πάντως οι καθυστερήσεις που σημειώνονται δεν οφείλονται στη λειτουργία του αεροδρομίου. Τώρα όλα τα αεροπλάνα απογειώνονται κανονικά», τόνισε ο κ. Καρράς.
«Θα βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στην επίλυση του ζητήματος που προέκυψε στο αεροδρόμιο» υπογράμμισε στο www.praktoreio-macedonia.gr η αντιπεριφερειαρχής Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου και τόνισε: «Θα επικοινωνήσουμε με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, προκειμένου να διαθέσουμε την ποσότητα αλατιού που χρειάζεται για να ρίξουν οι υπάλληλοι στις εισόδους και στις εξόδους των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου "Μακεδονία"».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφία: Intime News
ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου