Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Τα γκράφιτι των Ισπανών για την Ελληνική μυθολογία που εντυπωσιάζουν (Βίντεο - Φωτο)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες των γκράφιτι που αναπαριστούν εικόνες από την ελληνική μυθολογία, ενώ οι δημιουργοί τους φαίνεται πως έχουν γίνει γνωστοί χάρη στο πρωτότυπο έργο τους.

Ο λόγος για τους Ισπανούς Pichi & Avo, οι οποίοι ξεκίνησαν να συνεργάζονται το 2007 στη Βαλένθια, από όπου κατάγονται, και μετέπειτα ταξίδεψαν στις υπόλοιπες ισπανικές πόλεις.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, το ντουέτο των καλλιτεχνών έχει επισκεφθεί αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, όπως την Ελλάδα, τη Γερμανία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχουν αφήσει το στίγμα τους, ζωγραφίζοντας τα εντυπωσιακά γκράφιτι τους, βγαλμένα από την καρδιά της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.
Οι νεαροί Ισπανοί, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από σχολές Σχεδίου και Καλών Τεχνών, αποκάλυψαν πως η δουλειά τους ξεκινά σε ένα στούντιο, όπου δίνουν σάρκα και οστά στις ιδέες τους και στη συνέχεια βγαίνουν στους δρόμους, ώστε να μοιραστούν το όραμά τους με τον υπόλοιπο κόσμο. Οι ίδιοι τονίζουν πως ενώνουν τα οράματά τους σε ένα κοινό έργο, με σκοπό εξελίσσονται ως άνθρωποι μέσα από τη δουλειά τους.
Αγαπημένο τους θέμα η ελληνική μυθολογία. Δείτε τα εντυπωσιακά έργα τους αλλά και τι ζωγράφισαν στην Αθήνα:

















Και δείτε επίσης το έργο που έφτιαξαν στην Αθήνα






ΠΗΓΗ  pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου