Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

«Παραληρεί» ο Ερντογάν και βρίζει την Ελλάδα: Δεν θα ζήσω αιχμάλωτος των γκιαούρηδων!

Απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του «Σουλτάνου» που ψάχνει υποστηρικτές εν όψει του τουρκικού δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου - Επιμένει στην ανιστόρητη ρητορική μίσους εναντίον της Ελλάδας
Τη στιγμή που απομένουν μόλις τέσσερις ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα, με το οποίο θα αποκτήσει υπερεξουσίες μέχρι και το 2029, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θυμήθηκε να εξαπολύσει νέες ύβρεις σε βάρος της Ελλάδας, ενθυμούμενος τα όσα διαδραματίστηκαν τη βραδιά του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια κοινή εκπομπή τριών τουρκικών καναλιών (ATV, A Haber, A News), ο κ. Ερντογάν θυμήθηκε - τυχαίο; - το διάλογο που είχε με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στη Μαρμαρίδα, όπου είχε καταλύσει τη βραδιά που εκδηλώθηκε η απόπειρα πραξικοπήματος.
Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, ο Σερκάν, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που είχε προτείνει, τότε, να τον φυγαδεύσει στα ελληνικά νησιά για τον σώσει από τους επίδοξους δολοφόνους του.
Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 από την Τουρκία, ο κ. Ερντογάν του απάντησε: «Σερκάν, εγώ θέλω να πεθάνω στα χώματα της πατρίδας μου, δεν θα πάω σε εδάφη γκιαούρηδων (σ.σ. απίστων), για να ζήσω εκεί μια ζωή ως αιχμάλωτος».
Προφανώς, ο Τούρκος πρόεδρος, επιδιώκοντας να κάνει σόου, αποφάσισε να βάλει στο «κάδρο» του... αιώνιου κακού την Ελλάδα, για να πείσει το ακροατήριό του, ώστε να ψηφίσουν υπέρ των εξουσιών του.
Ο κ. Ερντογάν προκαλεί, για πολλοστή φορά, δυναμιτίζοντας τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, για λόγους «εσωτερικής κατανάλωσης».

«Η Ελλάδα βούλιαξε, τα χάλια της είναι φανερά»

Είναι η πολλοστή φορά, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες που ο κ. Ερντογάν καταφέρεται με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο σε βάρος της χώρας μας.
Την περασμένη Παρασκευή (07/04/2017), σε ομιλία του στα Άδανα, ο Πρόεδρος της Τουρκίας εξαπέλυσε επίθεση στην Ελλάδα, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση.
«Είναι γνωστό πως και στα μάτια μας, αλλά και σε πολλές χώρες οι γνωστοί φορείς έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, για παράδειγμα ο γείτονας μας, η Ελλάδα βούλιαξε, τελείωσε, τα χάλια της είναι φανερά, έχει 400 δις ευρώ χρέη προς την Ευρώπη και οι οίκοι αξιολόγησης της δίνουν βαθμό τέτοιο που μας περνά», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.
«Μα πως γίνεται αυτό; Είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο; Δίνουν κατά παραγγελία βαθμούς. Η Τουρκία δεν τα έχει ανάγκη αυτά», συμπλήρωσε ο Ερντογάν, ο οποίος μέρα με τη μέρα κλιμακώνει τη ρητορική του απέναντι στην Ελλάδα.
Το Newsbomb.gr, με εκτενή και αλλεπάλληλα δημοσιεύματά του, έχει κρούσει αρκετές φορές τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επιχειρεί να στήσει ο «Σουλτάνος», με φόντο το Αιγαίο και τη Θράκη, αλλά και για τη ρητορική μίσους που χρησιμοποιεί, χωρίς κανένα δισταγμό, σε βάρος της Ελλάδας.
 
ΠΗΓΗ newsbomb


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου