Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Εντυπωσιακή ταχυδρόμος κάνει διανομή με το άλογο (Βίντεο - Φωτο)

Σε πρόσωπο της AliExpress στην Κίνα αναδείχθηκε Ρωσίδα ταχυδρόμος που κάνει διανομή γραμμάτων με το άλογό της σε χωριά της Μόσχας. Η ταχυδρόμος Maria Rubtsova έχει κερδίσει δύο εκατομμύρια οπαδούς στην Κίνα μετά την προβολή ντοκιμαντέρ για τη δουλειά της. Μετακόμισε στα προάστια για να δουλέψει στα ρωσικά ταχυδρομεία το 2015. Η 24χρονη Maria Rubtsova κάνει διανομή γραμμάτων σε 8 χωριά στην περιοχή της. Σε αντίθεση με άλλους ταχυδρόμους, κάνει τη διανομή με το μαύρο άλογό της Cosmos.

«Η νεαρή γυναίκα εντυπωσίασε τους αξιωματούχους της κινεζικής εταιρείας (AliExpress). Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ για την ταχυδρόμο στην Κίνα, κέρδισε σχεδόν δύο εκατομμύρια οπαδούς». Αυτό αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα ρωσικά ταχυδρομεία.


Πανικός για τη Ρωσίδα ταχυδρόμο στην Κίνα

Το δημοσίευμα για την ταχυδρόμο με το άλογο που γυρίστηκε από το κινεζικό κανάλι CGTN προβλήθηκε τον Οκτώβριο. Το κανάλι ανέφερε πως το 90% των δεμάτων που παραδίδει η Maria προέρχεται από κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Η Maria ήταν επίσης φιλοξενούμενη στην εκδήλωση του Global Shopping Festival που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη το περασμένο Σαββατοκύριακο.
«Είμαι σίγουρη πως δε θα πάρω μόνο ευχάριστες εντυπώσεις από την Κίνα, αλλά και νέες συμβουλές για το πώς οργανώνεται το ηλεκτρονικό εμπόριο» δήλωσε η Maria Rubtsova πριν από το ταξίδι της.
Εκτός από τ δουλειά της, η Maria Rubtsova φροντίζει για δύο άλογα, ένα μοσχάρι, κατσίκες, πάπιες, κότες και τρία σκυλιά. Η AliExpress, η οποία ανήκει στον κινεζικό διαδικτυακό λιανοπωλητή Alibaba, είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος αγορών στη Ρωσία, με μηνιαία πελατειακή βάση εκτιμώμενη σε 15 εκατομμύρια άτομα.
Η εταιρεία έχει προσελκύσει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιχειρησιακής μονάδας, Ντάι Σαν, περισσότερους από 100 εκατομμύρια διεθνείς αγοραστές από τότε που ξεκίνησε το 2010.
Πηγή: RT
ΠΗΓΗ  newsit











 ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ rt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου