Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Οι δύο όψεις της "επιστροφής" των ελληνικών ομολόγων στις αγορές(Βίντεο)

Τι είναι αυτό τελικά που μοιάζει με UFO στη θάλασσα στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης - Ικανό να εξαφανίσει ολόκληρο οικοσύστημα.
Σχόλια και θεωρίες έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες για το «Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχιο Αντικείμενο» που εντοπίστηκε στη θάλασσα στη Νέα Μηχανιώνα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας... "εξερευνητής" του Google Earth, ανακάλυψε κάτι περίεργο στο πυθμένα της θάλασσας, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, στις συντεταγμένες 40°27′4.62″ 22°51′39.78″, στο πάτο της θάλασσας - σε κοντινή απόσταση από την ακτή- εμφανίζεται ένα στρόγγυλο πράγμα, που μοιάζει με UFO.



Απάντηση: Η αλήθεια για το UFO στον πάτο της θάλασσας στη Νέα Μηχανιώνα
Μάλιστα, ο «εξερευνητής» στο βίντεο, το ονομάζει USO (Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχιο Αντικείμενο) και υπολογίζει ότι το μήκος του είναι 67 μέτρα.

Τι είναι τελικά το «Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχιο Αντικείμενο»
Αναζητώντας απαντήσεις για το Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχιο Αντικείμενο, που φαίνεται στις εικόνες, το seleo.gr έφτασε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα φαινόμενο που έχει εμφανιστεί και σε άλλες θαλάσσιες περιοχές της Μεσογείου και της Βαλτικής.
Σύμφωνα με άρθρο Daily Mail, που δημοσιεύθηκε το 2017, το συγκεκριμένο φαινόμενο ονομάζεται «Fairy Circles».
Αυτοί οι κύκλο έχουν εμφανιστεί παλιότερα, γύρω από τις ακτές της Δανίας καθώς και τα νησιά της Βαλεαρίδας, συμπεριλαμβανομένης και της Μαγιόρκα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το φαινόμενο τότε, είχε προκαλέσει ερωτήματα και όλοι έψαχναν απαντήσεις.
Όπως αναφέρει το άρθρο, αυτά τα «φαλακρά μπαλώματα» προκαλούνται από μόλυνση ξένων ειδών στα θαλάσσια λιβάδια και όπως υποστηρίζουν επιστήμονες, θέτουν ολόκληρα οικοσυστήματα σε κίνδυνο εξαφάνισης.
Τα εισβάλλοντα είδη οδηγούνται σε αυτές τις περιοχές από τα μολυσμένα νερά και την αλλαγή του κλίματος, σύμφωνα με τους ερευνητές, από το Πανεπιστήμιο των Βαλεαρίδων Νήσων της Πάλμα, στη Μαγιόρκα.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι κύκλοι αυτοί έχουν αργό ρυθμό ανάπτυξής, μόνο μερικά εκατοστά ετησίως, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι απώλειες «είναι ουσιαστικά μη αναστρέψιμες».


Απάντηση: Η αλήθεια για το UFO στον πάτο της θάλασσας στη Νέα Μηχανιώνα

NATIVE ADVERTISING



Πηγή: seleo.gr
ΠΗΓΗ news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου