Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ο Ερντογάν εκβιάζει τον Τραμπ: Αν δεν μας δώσετε F-35 θα αγοράσουμε ρωσικά μαχητικά

Εκτός ελέγχου η σύγκρουση Άγκυρας – Ουάσινγκτον - Εγκλωβισμένος ο «σουλτάνος» την ώρα που καταρρέει η τουρκική οικονομία
Οι Τούρκοι δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, καθώς η τουρκική οικονομία οδεύει ολοταχώς προς τον γκρεμό.
Το βράδυ της Πέμπτης (30/08), ο γνωστός για τις προκλητικές του δηλώσεις σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, δήλωσε πως εάν δεν παραδώσουν οι ΗΠΑ στην Τουρκία τα F-35, τότε θα στραφούν προς τη Ρωσία για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών Σουχόι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Βέβαια το ερώτημα είναι με τι χρήματα; Εκτός εάν γίνει σε εθνικό νόμισμα η αγορά, αλλά και πάλι, τα ταμεία της Τουρκίας είναι άδεια και πλέον ένα θαύμα χρειάζεται για να αποφύγουν την καταστροφή.
Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, η πρόταση έγινε πρώτα από την Ρωσία. Ο επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας Rosteh, Viktor Kladov, πρότεινε ξανά την συμπαραγωγή μαχητικού αεροσκάφους, «νέας γενιάς» ( πιθανόν 4++) με την Τουρκία, καθώς όπως δήλωσε αυτό προβλέπει η συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου