Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΗΠΑ: Αυτό είναι το «τρομοπακέτο» στους δίδυμους πύργους του Time Warner Center!(Φωτο)

Φωτογραφία από Twitter / @cnni
Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις με τα ύποπτα δέματα στην Νέα Υόρκη. Νέοι παραλήπτες και ο... απόλυτος συναγερμός στις ΗΠΑ!
Ήταν περίπου 16:00 το απόγευμα (σ.σ. ώρα Ελλάδος) την Τετάρτη, 24.10.2018, όταν ηχούσε… συναγερμός στα διεθνή ΜΜΕ. Κι αυτό διότι η είδηση έκανε λόγο για ύποπτο πακέτο στο σπίτι της Χίλαρι και του Μπιλ Κλίντον στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.
Από τότε… πανικός εκτάκτων ειδήσεων! Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του ζεύγους Ομπάμα, ύποπτο πακέτο στο Time Warner Center όπου στεγάζεται το CNN και εκκένωση του δημοσιογραφικού «κολοσσού», «τρομοπακέτα» και στην Φλόριντα!
Η είδηση της τελευταίας στιγμής, μάλιστα, είναι η δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας που δείχνει το ύποπτο δέμα που έφτασε στο κτίριο που στεγάζεται το CNN.

Δείτε την

Δραματική συνέχεια!

Δεν ήταν μόνο αυτά όμως. Νέες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν νέες αποστολές ύποπτων δεμάτων!

Ένας ύποπτος μηχανισμός, πιθανότατα βόμβα, στάλθηκε επίσης στο γραφείο του Δημοκρατικού κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Ο Κουόμο είπε ότι «δεν θα εκπλαγεί» αν εντοπιστούν και άλλα τέτοια ύποπτα δέματα.
Παράλληλα, το γραφείο μιας γερουσιαστού των Δημοκρατικών, της Καμάλα Χάρις, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας εκκενώθηκε αφού εντοπίστηκαν επίσης «ύποπτα δέματα».
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Χάρις, τα δέματα αυτά δεν είχαν ως παραλήπτη τη Χάρις ή κάποιο άλλο πρόσωπο στο γραφείο της.
Στο ίδιο κτίριο στεγάζονται και τα γραφεία της εφημερίδας San Diego Union-Tribune.
Στο μεταξύ, το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC μετέδωσε ότι εντοπίστηκε και ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, Έρικ Χόλντερ.

«Αστακός» η Νέα Υόρκη – Πανικός στις ΗΠΑ!

Την ίδια ώρα, την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στον ουρανοξύστη Time Warner Center νωρίτερα, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου CNN.
Ο δήμαρχος κατήγγειλε ότι υπήρξε «πρόθεση» κάποιων να «τρομοκρατήσουν» την πόλη και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν άλλες απειλές για την πόλη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μαζί με τον εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκε και ένας φάκελος που περιείχε λευκή σκόνη.
Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

ΠΗΓΗ newsit 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου