Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Οριστική αναβολή του τελικού, δεν γίνεται ούτε απόψε το Ρίβερ-Μπόκα

Ο πρόεδρος της CONMEBOL ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια και έτσι ακυρώθηκε εκ νέου η ρεβάνς του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αγνωστο πότε θα διεξαχθεί.
Τελικά αυτό το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς δεν θα παιχτεί ποτέ. Ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανακοίνωσε ότι ούτε η Ομοσπονδία, ούτε η αστυνομία είναι σε θέση να εξασφαλίσουν και να εγγυηθούν για την ασφάλεια και έτσι το δεύτερο ραντεβού τίτλου για το Κόπα Λιμπερταδόρες δεν θα παιχτεί ούτε την Κυριακή.

Ηταν η Μπόκα Τζούνιορς που νωρίτερα είχε απαιτήσει να μην γίνει ο τελικός, έπειτα από όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), ενώ αντιθέτως η Ρίβερ ήθελε να γίνει κανονικά, ανοίγοντας μάλιστα και τις θύρες του «Μονουμεντάλ». Η Μπόκα πάλι εκτός της ακύρωσης του αγώνα, ζήτησε και να τηρηθούν όσα αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας της CONMEBOL και να υπάρξει σχετική τιμωρία των γηπεδούχων, που ήταν και οι αποκλειστικοί υπαίτιοι όσων άσχημων γεγονότων παρακολούθησε η ποδοσφαιρική υφήλιος.
Και κάπως έτσι μένει ανοικτή η ημερομηνία της ρεβάνς, με τα τρία μέρη να πρέπει να καθίσουν πιο ήρεμα και να συζητήσουν, ώστε να βρεθεί η πιο σωστή και ασφαλής λύση. «Οι συνθήκες δεν ήταν οι πρέπουσες για να γίνει ο αγώνας. Προσκαλέσαμε τις δύο ομάδες στην Ασουνσιόν (σ.σ.: τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας στην Παραγουάη), ώστε να ορίσουμε νέα ημέρα και ώρα του τελικού», εξήγησε ο Ντομίνγκες. Μέχρι τότε άπαντες περιμένουν να δουν ένα ωραίο παιχνίδι μακριά από τις καφρίλες...

ΠΗΓΗ gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου