Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ο Έλληνας Σουσλόφ - Η Μακεδονία ενάντια στον Σύριζα - Χωρίς επιχειρήματα η κυβέρνηση

Ο Έλληνας Σουσλόφ
Του Ν. Λυγερού

Όταν κάποιος είναι ικανός να γράψει ένα βιβλίο που προωθεί το αυταρχικό καθεστώς που είχε η Πολωνία και να εξηγεί ότι ήταν δημοκρατικό, ενώ ταυτόχρονα περιγράφει με τον πιο μαύρο τρόπο το καθεστώς της Ελλάδας την ίδια εποχή, πώς μπορούμε να τον εμπιστευτούμε; Κι όταν εξηγεί μετά από χρόνια ότι επρόκειτο για παραγγελία του κόμματος στο οποίο άνηκε, όπου είχε το παρατσούκλι Σουσλόφ, ενώ θεωρεί τώρα πως είναι χαζομάρες γιατί να μην βλέπουμε το εργαλείο της προπαγάνδας. Άλλωστε γιατί δέχτηκε αυτό το όνομα; Δεν ήξερε ότι ήταν ο σύμβουλος του Στάλιν και γι’ αυτό οι τάφοι τους είναι δίπλα δίπλα στο Κρεμλίνο; Δεν ήξερε ότι υπήρξε εκδότης της Πράβδας; Δεν ήξερε ότι του είχαν αναθέσει να στείλει στην εξορία στον Καύκασο τους Τσετσένους; Δεν ήξερε ότι στη Λιθουανία έστειλε στην εξορία στη Σιβηρία σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ολόκληρα χωριά; Δεν ήξερε ότι ήταν ο υπεύθυνος της ιδεολογίας του κόμματος; Δεν ήξερε ότι αυτός αποφάσισε να καταστρέψει την οικία Ιπάτιεφ το 1977, δηλαδή τον χώρο όπου είχε εκτελεστεί η οικογένεια Ρομανώφ; Αν μερικοί πιστεύουν ότι δεν ήξερε όλα αυτά τότε είναι ακόμα της ελπίδας και θα αναρωτιούνται γιατί υπέγραψε το Προσύμφωνο.

Η Μακεδονία ενάντια στον Σύριζα
Του Ν. Λυγερού

Το κυβερνών κόμμα που δεν θέλησε να βάλει τη λέξη Μακεδονία στο Προσύμφωνο των Πρεσπών και την αντικατέστησε με την έκφραση βόρεια περιοχή του πρώτου μέρους για να μην μπερδευτούν οι Σκοπιανοί, τώρα θέλει να πάει με τα μεγάλα μέσα για ν' αλλἀξει την τροπή των πραγμάτων, μόνο που η δυσαρέσκεια των Μακεδόνων δεν μπορεί να αφοπλιστεί με τεχνητά επιχειρήματα. Επίσης αναγκάστηκε να κάνει αυτήν την επιχείρηση διάσωσης, διότι δεν μπορούν να εκφραστούν οι υποψήφιοι τους χωρίς να αποδοκιμαστούν από τον ελληνικό λαό που δεν θέλει πια ν' ακούσει την κυβερνητική προπαγάνδα που μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Όλοι στη Μακεδονία έχουν σιχαθεί αυτό το κόμμα που προσπάθησε να τους θάψει λόγω βάρβαρης ιδεολογίας. Έτσι στέλνοντας το βαρύ πυροβολικό του κόμματος προσπαθεί ο Σύριζα να μειώσει το κόστος της ήττας του αλλά μάταια. Διότι κανένας Μακεδόνας δεν θέλει ν’ ακούσει άλλα ψέματα. Ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση της μειοψηφίας είναι κυριολεκτικά καμένη στη Μακεδονία και η ήττα της θα είναι τεράστια διότι ήρθε η ώρα ν’ αλλάξουν τα δεδομένα και να ακυρωθεί το Προσύμφωνο και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από άλλα κόμματα που ξέρουν τι σημαίνει η λέξη πατρίδα και δεν την μπερδεύουν με την έννοια του γεωγραφικού χώρου. Έτσι είναι όλη η Μακεδονία ενάντια στον Σύριζα με μια αγωνιστικότητα που ξαφνιάζει την εξουσία.

Χωρίς επιχειρήματα η κυβέρνηση
Του Ν. Λυγερού

Με απλά και ορθολογικά επιχειρήματα μπορούμε να αποστομώσουμε οποιοδήποτε φανατικό σταλινικό στοιχείο που είναι υπέρμαχο του Προσυμφώνου των Πρεσπών και είναι εύκολο να γίνει κατανοητό αφού αποδεικνύεται ότι δεν το έχουν διαβάσει καν εξ ολοκλήρου. Βέβαια για αυτούς η ανάγνωση και η μελέτη του δεν έχει καμιά σημασία αφού η ουσία είναι μόνο να δικαιωθεί το κόμμα, ν’ ακολουθηθεί η γραμμή του και να σωθεί η βάρβαρη ιδεολογία του. Άλλωστε δεν θεωρούν ότι δεν πρόκειται για ένα εθνικό θέμα. Θέλουν απλώς να εκδικηθούν όλα όσα δεν έζησαν το 1949 αφού δεν είχε περάσει το πολιτικό τους δόγμα. Τώρα με το πρόσχημα της ελπίδας παγίδευσαν ψηφοφόρους για να πάρουν την εξουσία και να λειτουργήσουν ενάντια στον Ελληνισμό. Όμως ο ελληνικός λαός το αντιλήφθηκε και δεν πρόκειται να υποστηρίξει αυτή τη βαρβαρότητα. Έτσι το κυβερνών κόμμα καταρρέει και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων με τους Σκοπιανούς, διότι πολύ απλά κανένας δεν τα αποδέχεται. Αυτό φαίνεται και από τις καταστροφικές δημοσκοπήσεις σε όλη την Ελλάδα βέβαια, αλλά ειδικότερα στη Μακεδονία, όπου δεν υπάρχει πια καμιά ελπίδα. Διότι οι ψηφοφόροι προτιμούν τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ για να προωθήσουν έμπρακτα και δυναμικά τα δικά τους πιστεύω, αφού τελείωσε το κυβερνών κόμμα με όλα τα ψέματα της προπαγάνδας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου