Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης - Η κυβέρνηση τρομοκρατεί την ασφάλεια - Έκανε πίσω η κυβέρνηση

Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης
Του Ν. Λυγερού

Για την 25η Μαρτίου πληθαίνουν οι δικαιολογίες της κυβέρνησης για να απαγορεύσει την ελεύθερη έκφραση του ελληνικού λαού με κάθε τρόπο κι όταν δεν μπορεί με τον πιο άμεσο βρίσκει κάτι άλλο για ν’ απουσιάζουν οι εκπρόσωποί της από τις παρελάσεις. Πίστευε ότι δεν θα έχει επιπτώσεις με την απόφασή της να κινήσει το Σκοπιανό και να υπογράψει το Προσύμφωνο των Πρεσπών αλλά τώρα βλέπει το μέγεθος του λάθους της εκτίμησής της και δεν έχει δει ακόμα τίποτα από την αντεπίθεση του λαού μας. Σιγά σιγά όλοι οι πατριώτες ετοιμάζονται να φωνάξουν δυνατά Μακεδονία Ξακουστή σε κάθε παρέλαση, όπου κι αν βρίσκεται στην Ελλάδα, διότι θεωρούν ότι φτάνει αυτή η υποταγή στη βαρβαρότητα μόνο και μόνο επειδή μερικοί δεν ήξεραν πόσο μαύρη είναι στις απαράδεκτες επιλογές της. Έτσι ήδη με την 25η Μαρτίου που συμβολίζει την αρχή της Ελληνικής Επανάστασης αρχίζει σε πρακτικό επίπεδο και η αντεπίθεση του ελληνικού λαού που δεν συγχωρεί το έγκλημα του Προσυμφώνου. Και τώρα ας μιλήσει η κυβέρνηση μέσω της προπαγάνδας για επιτυχία για να γελάσουμε πιο δυνατά από τα ψέματά της.

Η κυβέρνηση τρομοκρατεί την ασφάλεια
Του Ν. Λυγερού


Η κυβέρνηση τρομοκρατεί την ασφάλεια και την αναγκάζει να παίρνει μέτρα ενάντια στον ελληνικό λαό. Στη μαθητική παρέλαση η κυβέρνηση έκοψε το εμβατήριο Μακεδονία Ξακουστή. Και η αστυνομία έκανε προσαγωγές κατά Ελλήνων επειδή φώναζαν συνθήματα κατά του Προσυμφώνου των Πρεσπών. Ακόμα και τα φυλλάδια που μοίραζαν κατά του Προσυμφώνου ενόχλησαν τις αρμόδιες αρχές. Προσπάθησαν βέβαια να πιάσουν και άλλους πολίτες αλλά υπήρξαν αντιδράσεις. Οι αρχές μετά από πιέσεις φοβούνται για την 25η Μαρτίου ακόμα και μπογιές με drone ή και μασκαρεμένων τσολιάδων και εδώ βλέπουμε όλο το γελοίο της κατάστασης. Η κυβέρνηση που είναι τόσο σίγουρη ότι έπραξε καλά αντιμετωπίζει τον ελληνικό λαό σαν να ήταν τρομοκράτες. Απλώς δεν έχει αντιληφθεί τι σημαίνει να είναι 70% ενάντια στο Προσύμφωνο των Πρεσπών. Αλλά στη μεγάλη παρέλαση θα το καταλάβει θέλει δεν θέλει, γιατί θα είμαστε όλοι εκεί για να δηλώσουμε το παρόν και να φωνάξουμε μαζί το Μακεδονία Ξακουστή όπως το θέλει η παράδοση και μαζί μας θα είναι όλος ο Ελληνισμός που δεν φοβάται αυτήν την κυβέρνηση της μειοψηφίας.

Έκανε πίσω η κυβέρνηση
Του Ν. Λυγερού


Στο πλαίσιο της 25ης Μαρτίου φαίνεται ότι έπεσε η γραμμή από την πλευρά της κυβέρνησης να μαζευτούν τα στελέχη της και στη συνέχεια να αναθεωρήσουν πολιτικές δηλώσεις που αφορούν σε εθνικά θέματα. Έτσι ακούσαμε ότι το Καστελλόριζο ανήκει στα Δωδεκάνησα και ότι δεν θα υπάρξουν συζητήσεις για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία. Έτσι έγινε κατανοητό από όλους ότι οι ακραίες δηλώσεις δυσανασχέτησαν τόσο πολύ τον ελληνικό λαό ειδικά μετά το έγκλημα κατά της Μακεδονίας μέσω του απαράδεκτου Προσυμφώνου των Πρεσπών. Αυτό αποδεικνύει ότι η Εθνική μας Εορτή στην οποία συμμετείχαμε όλοι μαζικά για να δώσουμε το παρόν και να φωνάξουμε δυνατά το Μακεδονία Ξακουστή έκανε τη διαφορά και ανάγκασε την κυβέρνηση να κάνει πίσω για να μην υπάρξουν σοβαρά επεισόδια και να έχει ακόμα μεγαλύτερο πολιτικό κόστος από αυτό που έχει σημειώσει ήδη και με τις δημοσκοπήσεις. Οι παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό λειτούργησαν σαν μία νέα μορφή συλλαλητηρίων, άλλωστε και στις καταθέσεις στεφάνων ο ελληνικός λαός αποδοκίμασε ανοιχτά όλους τους βουλευτές της κυβέρνησης που τόλμησαν ακόμα και διακριτικά να συνεχίσουν την πολιτική τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου