Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Οι επόμενες εκλογές είναι η αρχή της απελευθέρωσης - Σιγά σιγά πληθαίνουν οι φωνές για την ακύρωση του Προσυμφώνου των Πρεσπών

Οι επόμενες εκλογές είναι η αρχή της απελευθέρωσης
Του Νίκου Λυγερού


Οι επόμενες εκλογές σε όλα τα επίπεδα, τόσο δημοτικά και περιφερειακά όσο και ευρωπαϊκά, δεν είναι μόνο μια άλλη μορφή δημοσκοπήσεων, αλλά πραγματικά η αρχή της απελευθέρωσης από τον ζυγό της βαρβαρότητας, που προσπάθησε να επιβληθεί μέσω λανθασμένης επιλογής λόγω παραπληροφόρησης και παραπλάνησης. Αυτή η απελευθέρωση είναι απαραίτητη για να μπορέσει επιτέλους να ανακάμψει ο Ελληνισμός, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, διότι με τα τωρινά δεδομένα λόγω κυβέρνησης χάνει την εικόνα του. Η ελευθερία που χρειάζεται ο ελληνικός λαός φαίνεται σε όλα τα εθνικά θέματα: ΑΟΖ, Αιγαίο, Μακεδονία, Ποντιακό και Κυπριακό. Οι θέσεις του κομματισμού της βαρβαρότητας όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, αλλά είναι επικίνδυνες και για την Ανθρωπότητα, επειδή είναι μια παράλογη προσπάθεια επαναφοράς καθυστερημένης ιδεολογίας που πάντα έβλεπε εχθρικά την κριτική σκέψη και την ελεύθερη βούληση. Όλοι τώρα κατάλαβαν ότι το σύστημα της λεγόμενης αλλαγής είναι απλώς το σύστημα της εκδίκησης ενάντια στην ιστορία, η οποία ποτέ δεν αποδέχθηκε τις ακραίες θέσεις, διότι αυτές ήταν έτοιμες να καταστρέψουν όλον τον κόσμο για να κυριαρχήσουν, αφού υπήρχε αντίσταση. Έτσι όσοι παραπληροφορήθηκαν και παραπλανήθηκαν θέλουν τώρα να ανακτήσουν τη μνήμη τους για να μπορέσουν να εκφραστούν ελεύθερα, και με την απελευθερωμένη νοημοσύνη τους να πάνε μπροστά και ν’ αφήσουν πίσω τους αυτά τα βαρίδια που πληγώνουν την ιστορία. Η Μακεδονία, ο Πόντος, η Κύπρος, το Αιγαίο περιμένουν αυτήν την ελευθερία για να μη χαθεί η ιστορία του μέλλοντος της. Έτσι όλοι μαζί ενωμένοι παλεύουμε για την απελευθέρωση.

Σιγά σιγά πληθαίνουν οι φωνές για την ακύρωση του Προσυμφώνου των Πρεσπών
Του Νίκου Λυγερού


Ενώ στην αρχή η προπαγάνδα μας εξηγούσε ότι όλα είναι δεδομένα κι ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα διότι η αποδοχή είναι μεγάλη, όταν άρχισαν οι πρώτες τριβές μεταξύ των χωρών, επιβεβαιώθηκαν οι φωνές που μιλούσαν για το θέμα της ακύρωσης του Προσυμφώνου των Πρεσπών. Όλοι οι ακραίοι και οι φανατικοί του μαζεύτηκαν μπροστά στα αντικειμενικά επιχειρήματα, που απέδειξαν το σαθρό υπόβαθρο των διαπραγματεύσεων που κατέληξαν σε αυτό το απαράδεκτο αποτέλεσμα για την Μακεδονία μας. Τώρα όμως πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για την ακύρωση, διότι βλέπουν ότι δεν γίνεται να αποδεχτούμε αυτήν την παραχάραξη της ιστορίας. Δεν είναι πια μόνο διανοούμενοι που αντιστέκονται σε αυτό το Προσύμφωνο, αλλά και πολιτικοί που εκφράζονται ανοιχτά για την ακύρωση χωρίς κανένα άλλο συμβιβασμό. Διότι όλο και πιο πολλοί αντιλαμβάνονται ότι το Προσύμφωνο των Πρεσπών όχι μόνο δεν έχει τίποτα να προσφέρει, αλλά είναι καθαρά μία επίθεση κατά του Ελληνισμού και της Ιστορίας. Είναι μια καθυστερημένη ιδεολογία που προσπάθησε με βάρβαρο τρόπο να προβάλει και να επιβάλλει τις θέσεις της. Όμως ο Ελληνισμός ποτέ δεν την αποδέχτηκε, διότι είναι θεμελιακά διαφορετικός και δεν μπορεί να ξεχάσει τις αξίες του για να ακολουθήσει τις αρχές της. Έτσι η ακύρωση του Προσυμφώνου ενώ φαινόταν ένα όραμα στα όρια της ουτοπίας, είναι πλέον ένας στρατηγικός στόχος που επιδιώκουν όλο και περισσότεροι πολιτικοί δίχως να περιμένουν μια κομματική γραμμή, γιατί βλέπουν ότι είναι η θέληση του Ελληνισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου