Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ο Αρχαίος Πολιτισμός ήταν τόσο Προχωρημένος, που έχει συγκλονίσει όλους τους Εμπειρογνώμονες.(Βίντεο)

Όταν η ιστορία των τελευταίων 100.000 χρόνων συναθροίζεται αρχίζει να αποκαλύπτει κάτι που σχεδόν κανείς δεν περίμενε, την έκταση του χαμένου παγκόσμιου πολιτισμού της Γης.
Ενώ η αρχαιολογία παραμένει αναμφισβήτητη σε τόσα αρχαία αξιοθέατα σε ολόκληρο τον πλανήτη, ορισμένοι πρωτοπόροι ερευνητές παρείχαν τεράστιες αποδείξεις που υποδηλώνουν ότι αυτός ο προηγμένος πολιτισμός ήταν με καταγωγή από την Ατλαντίδα.
Είχαν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και μοιράζονται την τεχνολογία τους μετά από ένα παγκόσμιο κατακλυσμό; Θα εξηγήσει κανείς πώς οι αρχαίοι μέθοδοι κατασκευής σε ερείπια σε διαφορετικές ηπείρους είναι τόσο παρόμοιες;



Όλες αυτές οι υπέροχες πόλεις θεωρούνται ευρέως ως οι πιο μυστηριώδεις χαμένες θέσεις στη γη. Ανακαλύφθηκαν αργότερα, είτε τυχαία είτε από την απόλυτη αποφασιστικότητα αρχαιολόγων και ιστορικών.


Υπάρχουν πολλά ερείπια που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια που περιμένουν την ανακαλύψη.
Με τόσες ερήμους, δάση, νησιά και σπηλιές (όπως και το μεγαλύτερο μέρος του ωκεανού) ακριβώς που περιμένουν να εξερευνήσουμε και με εξαιρετική πρόοδο στην τεχνολογία ραντάρ, πρέπει να αναρωτηθούμε τι άλλο θα βρεθεί στο εγγύς μέλλον.

DTTV Studios
DTTV Archaeology Answers

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko

ΠΗΓΗ thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου