Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Το υπέροχο ΒΙΝΤΕΟ του ΓΕΕΘΑ με την προσπάθεια στα σύνορα, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα…

Ένα συγκεντρωτικό άκρως διαφωτιστικό για κάθε καλόπιστο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στο οποίο αποτυπώνονται στιγμιότυπα από την προσπάθεια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να φυλάξουν τα ελληνικά σύνορα και να αποτρέψουν την παραβίασή τους από τις ορδές μεταναστών και προσφύγων που έχει εργαλειοποιήσει το καθεστώς της Τουρκίας με προσωπική εντολή Ερντογάν, με σκοπό να προκαλέσει μεθοριακό επεισόδιο με την Ελλάδα.


Το εντυπωσιακό βίντεο αξίζει να το δουν οι αναγνώστες του DP και να το διακινήσουν όπου μπορούν, εντός κι εκτός της χώρας. Κυρίως όμως συνιστά το μήνυμα που στέλν9ουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο εσωτερικό της χώρας, ότι το φιλότιμο και η αγάπη για την πατρίδα, συνδυαζόμενο με την απόλυτα φιλειρηνική διάθεση, κάνει τους πάντες διπλά αποφασιστικούς να μην επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να πετύχουν οι σχεδιασμοί των γνωστών παγκοσμίως ταραξιών της γεωπολιτικής μας περιφέρειας.

Το μόνο που μένει ως πικρή γεύση, προέρχεται από την ελληνική πλευρά. Η μέρα που πέρασε, χαρακτηρίστηκε από τη συζήτηση που έγινε αναφορικά με το ότι η ελληνική Πολιτείας “ξέχασε” τους φρουρούς των συνόρων, εξαιρώντας τους από το δώρο του Πάσχα που εξήγγειλε για μεγάλο μέρος των εργαζομένων.

Υπάρχει καιρός να διορθωθεί το σφάλμα. Μην ξεχνάμε, ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν υπάρχουν υπερωρίες, δεν υπάρχουν αποζημιώσεις για τις ολονύκτιες “βάρδιες”, ώστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι, παρά τα πολλά προβλήματα, να κοιμόμαστε εν ειρήνη στα σπίτια μας…
ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου