Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Βίντεο ντοκουμέντο: Η τουρκική ακτοφυλακή εν ώρα «καθήκοντος» – Λιμενικοί χτυπούν ανελέητα πρόσφυγες

Βίντεο-ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές το πλήρωμα σκάφους της Τουρκικής ακτοφυλακής να χτυπά ανελέητα πρόσφυγες που επιβαίνουν σε βάρκα.

Οι Τούρκοι Λιμενικοί αντί να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες στη βάρκα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν γυναίκες και παιδιά τους χτυπούν με κοντάρια, σχοινιά, γκλοπ. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά των θυμάτων που ακούγονται, καταδεικνύουν τη βιαιότητα που βιώνουν μεσοπέλαγα.

Αλλά οι Τούρκοι λιμενικοί δεν σταμάτησαν εκεί, το Τουρκικό σκάφος με επικίνδυνους ελιγμούς πλησίον της βάρκας προκαλεί κυματισμούς με προφανή σκοπό να τη βουλιάξει.
Το video αυτό αποτελεί μία μικρή απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν πριν ένα μήνα περίπου ,όταν κατηγόρησε τις ευρωπαϊκές χώρες ότι «καταπατούν» τα ανθρώπινα δικαιώματα «χτυπώντας, βυθίζοντας πλοιάρια ακόμη και πυροβολώντας» εναντίον των μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη συμπληρώνοντας:«Οι Έλληνες, που χρησιμοποίησαν κάθε μέσο προκειμένου να εμποδίσουν τους μετανάστες να εισέλθουν στο έδαφός τους, φτάνοντας μέχρι το σημείο να τους πνίγουν ή να τους σκοτώνουν με πραγματικές σφαίρες, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι και οι ίδιοι μια ημέρα ίσως να έχουν ανάγκη συμπόνιας»
Δείτε τα πλάνα:
Πηγή: kalymnos-news
ΠΗΓΗ onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου