Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

Οι Γερμανοί σέρνουν την Ελλάδα σε “διάλογο” με την Άγκυρα! Ετοιμασίες…

Διαβάζουν οι πολίτες τις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων για το Αιγαίο και αναρωτιούνται δικαιολογημένα οι άνθρωποι ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους η Αθήνα δημιουργεί κλίμα για την έναρξη των λεγόμενων διερευνητικών επαφών, που στην πραγματικότητα πρόκειται για διαπραγματεύσεις. Διότι κάτι δεν κολλάει… Η Ελλάδα ασκεί τα νόμιμα δικαιώματα της, και η Τουρκία μονίμως απαντά με παράνομες ενέργειες. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα.

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL

Όμως, οι Τούρκοι επιμένουν να θέλουν να μεταφέρουν στις διερευνητικές μία άλλη κατάσταση που εξυπηρετεί τα επεκτατικά τους σχέδια: ότι λίγο-πολύ, το μισό Αιγαίο και τα νησιά που περιλαμβάνονται (στο μισό Αιγαίο που διεκδικούν), τους ανήκουν.

Η Τουρκία συνεχίζει να παίζει το γνωστό άθλιο παιγνίδι της. Το δοκίμασε πρώτα στην Κύπρο και πέτυχε 100 στα 100. Εννοώ ότι ο διεφθαρμένος πολιτικός κόσμος του νησιού έκανε τόσες υποχωρήσεις για να φτάσουμε σε ένα σημείο η μάχη να δίνεται για να σώσουμε τις ελεύθερες περιοχές, καθώς όλα τα βρετανικά σχέδια που πλασάρονται μέσω των Ηνωμένων Εθνών θέτουν την Κύπρο υπό την απόλυτη επιρροή και τον απόλυτο έλεγχο της Τουρκίας.

Τα ίδια είδαμε στο Ιράκ και στη Συρία. Πιθανότατα θα δούμε και στη Λιβύη, ενώ ήδη το Αζερμπαϊτζαν με τη βοήθεια της ισλαμικής Τουρκίας κέρδισε το μισό Ναγκόρνο Καραμπάχ. Σε ότι αφορά το Αιγαίο, τα σχέδια της ομοιάζουν περισσότερο με την Κύπρο. Λέγε-λέγε κάτι θα μείνει. Και στη συνέχεια κάνε-κάνε, ουδείς θα σε ενοχλήσει.

Όπως έχει αποδειχθεί, η ιστορία με το Oruc Reis που με την παρουσία του και μόνο αμφισβήτησε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, έχει εξελιχθεί στη βάση του σχεδίου να μοιραστεί το Αιγαίο.
Αυτό που πραγματικά θέλει η Τουρκία είναι να πάρει ότι σχεδιάζει μέσω συνομιλιών. Και αν δεν «κάτσει» αυτή η μέθοδος, τότε θα προκαλέσει πόλεμο. Ακούμε βερεσέ ότι και να λένε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και ειδικά οι Γερμανοί. Ούτε μπορούν, αλλά ούτε και θέλουν να σταματήσουν τους Τούρκους. Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στην πηγή

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου