Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

Η Ελληνίδα μυστική πράκτορας των ΗΠΑ Εύη Πούμπουρα εξομολογείται

 

Η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα υπερπράκτορας Εύη (Ευγενία) Πούμπουρα (Evy Poumpouras) είναι γέννημα και θρέμμα της ελληνικής συνοικίας Αστόρια της Νέας Υόρκης. Στο τελευταίο βιβλίο της με τίτλο «ΓΙΝΕ ΑΤΡΩΤΟΣ, προστάτεψε τον εαυτό σου, διάβασε τους ανθρώπους, επηρέασε καταστάσεις και ζήσε άφοβα», που κυκλοφορεί η πρώην πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, μοιράζεται μαζί μας μαθήματα που διδάχτηκε από την προστασία Αμερικανών προέδρων.

Καθώς και δεξιότητες και διαπιστώσεις από την παλαιότερη και σπουδαιότερη υπηρεσία ασφαλείας

του κόσμου, για να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για αγχωτικές καταστάσεις, να διαβάζουμε ακαριαία τους ανθρώπους, να επηρεάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μας αντιλαμβάνονται και να ζούμε μια πιο άφοβη ζωή. Το να γίνεις άτρωτος σημαίνει να μεταμορφωθείς σε ένα άτομο πιο δυνατό και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η Εύη Πούμπουρας δείχνει πώς μπορούμε να υπερνικήσουμε τους καθημερινούς μας φόβους, να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες συζητήσεις, να αναγνωρίζουμε ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε και ποιος μπορεί να μην έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντί μας, να επηρεάζουμε καταστάσεις και να προετοιμαζόμαστε για το απροσδόκητο. Όταν θα έχετε γίνει άτρωτοι, θα έχετε γίνει η πιο καλή, πιο θαρραλέα και πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού σας. Η Εύη Πούμπουρας μας δείχνει ότι η αληθινή δύναμη βρίσκεται στον νου, όχι στο σώμα. «Εν μέρει αυτοβιογραφικό, εν μέρει ένα άκρως διασκεδαστικό εγχειρίδιο αυτοβοήθειας για αυτούς τους.  

                                                ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου