Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟΥΡΚΙΑ | Η επόμενη μέρα – Προδοσία από συνεργάτες του Ερντογάν(Βίντεο)

Σάββας Καλεντερίδης: Η επόμενη μέρα στην Τουρκία! Ακτινογραφία του πολιτικού συστήματος – Προδοσία από συνεργάτες του Ερντογάν

Το πολιτικό σύστημα στην Τουρκία ακτινογραφεί ο Σάββας Καλεντερίδης.

Στην Ελλάδα έχει αρχίσει ήδη ένας κύκλος συζητήσεων για την επόμενη μέρα, με τις περισσότερες φωνές να συντάσσονται με την άποψη ότι οι επόμενοι θα είναι χειρότεροι από το δίδυμο Ερντογάν-Μπαχτσελί.

Έξι κόμματα της αντιπολίτευσης, τα CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi και DEVA Partisi, από τις αρχές του φθινοπώρου έχουν αρχίσει τις συσκέψεις για την επόμενη ημέρα.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM, στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Το ρεπορτάζ


Ενώ οι δημοσκοπήσεις από τα μέσα του 2021 έδειχναν ότι το δίδυμο Ερντογάν-Μπαχτσελί έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην Τουρκία, ήλθε και η συναλλαγματική κρίση για να δώσει ένα απρόσμενο δώρο στην αντιπολίτευση και να «ξεκαθαρίσει» το τοπίο. Με τη λίρα να κατρακυλάει και τα μεσαία και χαμηλά στρώματα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, ο Ερντογάν βρίσκεται ήδη προ του φάσματος της ήττας και της «εκπαραθύρωσης» από το επιβλητικό προεδρικό μέγαρο που έχτισε με τον ιδρώτα του δοκιμαζόμενου τουρκικού λαού.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στον παρακάτω σύνδεσμο:
Η επόμενη μέρα στην Τουρκία

 

ΠΗΓΗ infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου