Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Το Βίντεο και το podcast του ΠΝ για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου

«Η αρχή του 21ου αιώνα βρίσκει το Πολεμικό μας Ναυτικό ισχυρό, έτοιμο να υπερασπιστεί την εθνική μας ταυτότητα και κληρονομιά» τονίζεται σε video που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού για τη σημερινή γιορτή του προστάτη του Αγίου Νικολάου.

«Έξι Δεκεμβρίου, ημέρα γιορτής του θεματοφύλακα των θαλάσσιων συνόρων της χώρας μας και του προστάτη του Αγίου Νικολάου» συνεχίζει το video και καταλήγει:

 «Έξι Δεκεμβρίου, ημέρα τιμής και μνήμης των ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και ανεξαρτησία του έθνους μας».




Παράλληλα, το πέμπτο κατά σειρά podcast στρατιωτικής θεματολογίας του ΓΕΕΘΑ είναι αφιερωμένο στους Φρουρούς των Eλληνικών Θαλασσών, τους άνδρες και τις γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού, που στις 6 Δεκεμβρίου τιμούν με λαμπρότητα τον Προστάτη τους ‘Αγιο Νικόλαο.

Το podcast με τίτλο «Μεθ’ ορμής ακαθέκτου» πραγματεύεται τα ιδιαίτερα εκείνα χαρακτηριστικά των κυβερνητών, των αξιωματικών και των πληρωμάτων των πολεμικών μας πλοίων που έδιναν, δίνουν και θα συνεχίσουν να εξασφαλίζουν την υπεροχή του Πολεμικού μας Ναυτικού, κρατώντας το ανίκητο στο πέρασμα των αιώνων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Στην ηχογράφηση του πέμπτου podcast αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετέχει ο καταξιωμένος ηθοποιός Τάσος Νούσιας, ο οποίος απήγγειλε με την ξεχωριστή φωνή του κείμενα υψηλής ιστορικής αξίας για την πατρίδα μας και το Πολεμικό Ναυτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με τον διακεκριμένο ηθοποιό στο γραφείο του και τον ευχαρίστησε θερμά για την συνεισφορά του στο εγχείρημα.

ΠΗΓΗ ptisidiastima

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου