Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Nεκροί 6 Ελληνες ομογενείς στην Ανατολική Ουκρανία

Στους έξι ανέρχονται πλέον οι Έλληνες ομογενείς οι οποίοι έχουν πέσει νεκροί στην ανατολική Ουκρανία ύστερα από βομβαρδισμούς 

Σε εξέλιξη είναι η ένοπλη σύρραξη στην Ουκρανία για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο, ενώ συμπλοκές έχουν εκδηλωθεί σε Κίεβο, Μαριούπολη και μια σειρά από άλλες πόλεις.

Στους έξι ανέρχονται πλέον οι ομογενείς οι οποίοι έχουν πέσει νεκροί στην ανατολική Ουκρανία.Τέσσερις άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στο χωριό Μπουχάς, βόρεια της Μαριούπολης ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς ή από πυρά.

Την τραγική εξέλιξη επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών: «Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο θάνατο τεσσάρων ομογενών στο χωριό Μπουγάς, το οποίο βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα βορείως της Μαριούπολης. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους τους και καταδικάζουμε απερίφραστα τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον αμάχων».

Νωρίτερα άλλοι 2 νεκροί ελληνικής καταγωγής είχαν εντοπιστεί στο χωριό Σαρτανά (περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Μαριούπολης). Μαζί τους υπήρχαν και 6 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

                                                               Διαβάστε την συνέχεια από την πηγή 

                 ΕΔΩ
ΠΗΓΗ  imerisia

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου