Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Θανάσης Δρούγος στο pagenews.gr: Μπήκαμε σε μακρά περιοδο εξελίξεων(Βίντεο)

Ο Θανάσης Δρούγος, Γεωστρατηγικός Αναλυτής στο Point Zero, την εκπομπή του Λάμπρου Καλαρρύτη στο pagenews.gr τοποθετείται  για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τον πρώτο πόλεμο επί Ευρωπαϊκού εδάφους, εδώ και αρκετές δεκαετίες. Πρέπει να σημειωθεί, πως η εκπομπή γυρίστηκε πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Θανάσης Δρούγος, Γεωστρατηγικός Αναλυτής στο Point Zero, την εκπομπή του Λάμπρου Καλαρρύτη στο pagenews.gr τοποθετείται  για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τον πρώτο πόλεμο επί Ευρωπαϊκού εδάφους, εδώ και αρκετές δεκαετίες. Πρέπει να σημειωθεί, πως η εκπομπή γυρίστηκε πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Screenshot_2-6-1200x685
 
Θανάσης Δρούγος στο pagenews.gr: Οι Ρώσοι ενισχύουν τις δυνάμεις τους με άρματα και είναι σε γραμμή επαφής με τις ουκρανικές

Σημειώνονται βολές πυροβολικού. Κυρίως από βαρέα όπλα. Τα οποία δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Ο Πούτιν παίζει με τις ανθρώπινες ψυχές.

Screenshot_3-9-1200x672
 
Θανάσης Δρούγος στο pagenews.gr: Στη Μαριούπολη το πιθανό επόμενο θέατρο επιχειρήσεων των Ρώσων

 Ο Πούτιν “σαλαμοποιεί” τις κινήσεις του. Προβληματισμός μήπως κινηθεί και προς την κατεύθυνση της αλλαγής καθεστώτος στην Ουκρανία. 

Screenshot_4-8-1200x677
 
Θανάσης Δρούγος στο pagenews.gr: Οι Δυτικοί εκτιμούν ότι ο Πούτιν μπορεί να κινηθεί και για το Κίεβο

Έχουν μετακινηθεί πρεσβείες στο Κίεβο και οι Ρώσοι ζητούν την παράδοσή του. Οι κυρώσεις επιβάλλονται. Αλλά έχει “εμβολιαστεί” στις κυρώσεις.

Screenshot_5-8-1200x658
 
Θανάσης Δρούγος στο pagenews.gr: Με τη μέθοδο της «σαλαμοποίησης» η εισβολή της Ρωσίας – Τμηματικά εξελίσσεται το σχέδιο Πούτιν

Ο Πούτιν υποβιβάζει την Ουκρανία και θεωρεί τους Ουκρανούς αμελητέους. 

Screenshot_6-11-1200x664
 
Θανάσης Δρούγος στο pagenews.gr: Οι Αμερικανοί ενισχύουν τις δυνάμεις τους στις «μετωπικές» χώρες του ΝΑΤΟ

 Δίνουν λίγες μέρες πριν την παράδοση του Κιέβου στη Ρωσία. Το ΝΑΤΟ,  τι προτίθεται να κάνει; Μεταφέρει δυνάμεις εκτός Ουκρανίας. Είναι φανερό και δεδηλωμένο, πως οι Αμερικανοί δεν προτίθενται να παρέμβουν στην πολεμική σύρραξη Ρωσίας – Ουκρανίας. 

Screenshot_7-15-1200x674
 
Θανάσης Δρούγος στο pagenews.gr: Νέα δύναμη ταχείας αντίδρασης του ΝΑΤΟ με έδρα στη Ρουμανά και γαλλική διοίκηση

 Υπάρχουν σκέψεις και διεργασίες υπό τον στρατηγό Φλώρο, για το πώς θα συμμετάσχει. Επίσης στην Κύπρο υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα, από κατασκοπευτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη, που παρατηρούν και ελέγχουν τα πάντα. 

Screenshot_8-12-1200x662
 
Θανάσης Δρούγος στο pagenews.gr: Η Κίνα παρακολουθεί με το βλέμμα στην Ταϊβάν

 Το ζήτημα Κίνας Ταιβάν, θα πρέπει και θα μας απασχολήσει τα αμέσως επόμενα χρόνια. Παρακολουθεί δε και η Τουρκία το εν λόγω ζήτημα. Μην το ξεχνάμε. 

Screenshot_9-14-1200x666
 
Θανάσης Δρούγος στο pagenews.gr: Προβληματισμός στο ΝΑΤΟ για τα επόμενα βήματα

Σαφώς και προβληματίζει η στάση του ΝΑΤΟ. Πιο πειστική η στάση της Βρετανίας που έχει κάνει κινήσεις και έχει επιδείξει σαφώς μεγαλύτερη κινητικότητα, για το θέμα του Ρωσο-Ουκρανικού πολέμου. Η ανησυχία στην Ελλάδα, είναι μεγάλη και ήδη βλέπουμε τις επιπτώσεις. Οι απλοί πολίτες πρωτίστως στους λογαριασμούς μας για καύσιμα και ενέργεια.

ΠΗΓΗ pagenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου