Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Σάββας Καλεντερίδης: Να σταματήσει ο διχασμός (Vid)


Σάββας Καλεντερίδης: Να σταματήσει ο διχασμός (Vid)

Σάββας Καλεντερίδης: Να σταματήσει ο διχασμός! Η Ελλάδα θα υποστεί πολλά από τον πόλεμο. Η Κοινωνία να είναι ενωμένη και προετοιμασμένη.

Τέσσερα θέματα ανέλυσε στην εκπομπή ZOOM ο Σάββας Καλεντερίδης με αφορμή τον διχασμό που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου 2022.


➡️Πρώτο θέμα: Η αποστολή όπλων και πυρομαχικών από Ελλάδα και Κύπρο στην Ουκρανία. Μια χώρα που απειλείται από την Τουρκία δεν γίνεται να αποδυναμώνει την άμυνά της. Βρήκαν την Ελλάδα και την Κύπρο θύματα, για να τις πιέζουν.

➡️Δεύτερο θέμα: Δημιουργία στην Ελλάδα φιλορωσικού κόμματος.
Στην Ποντιακή Γνώμη αναλύθηκαν οι ρίζες του διχασμού! Εξαιτίας αυτής της πόλωσης κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία προκειμένου να αποσπάσουν ψήφους Ελλήνων που ήρθαν από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Προσπαθούν να μας χωρίσουν σε φιλοουκρανούς και φιλορώσους. Αυτό είναι ένα πογκρόμ, ένα έγκλημα.

➡️Τρίτο θέμα: Τουρκία.
Υποτίθεται, ότι μετά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα υπήρχε εξομάλυνση. Αντ’αυτού είχαμε εντάσεις. Ακόμα και την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου είχαμε υπερπτήσεις τουρκικών drone και μαχητικών. Και βλέπουμε την Τουρκία να εγείρει θέμα για 423 παράνομες επισκέψεις Ελλήνων αξιωματούχων στα νησιά. Η κατάσταση δεν είναι καλή.

➡️Τέταρτο θέμα: Ύβρεις
Να σταματήσει ο διχασμός! Η Ελλάδα θα υποστεί πολλά από τον πόλεμο. Η Κοινωνία να είναι ενωμένη και προετοιμασμένη.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ΖΟΟΜ στις 4 Απριλίου 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου