Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Τουρκία: Εκατομμύρια είδαν τον χάρτη που τρέμει η Άγκυρα – Το χτύπημα Μακρον στον Ερντογάν που θα θυμάται χρόνια


Διονύσης Αντωνέλλος

Τουρκοι: «Το France 24 δημοσίευσε έναν χάρτη που δείχνει το έδαφος της Τουρκίας ως "το λεγόμενο Κουρδιστάν"».

Τουρκία: Εκατομμύρια είδαν τον χάρτη που τρέμει η Άγκυρα σε ένα χτύπημα Μακρον στον Ερντογάν που θα θυμάται χρόνια.

Με το… στόμα ανοιχτό έμειναν εκατομμύρια Τούρκοι όταν είδαν στο γαλλικό κανάλι France 24 (το οποίο βλέπουν δεκάδες εκατομμύρια γαλλόφωνων και όχι μόνο σε όλο τον κόσμο) να δημοσιοποιεί χάρτη του Κουρδιστάν.

«Το France 24 δημοσίευσε έναν χάρτη που δείχνει το έδαφος της Τουρκίας ως “το λεγόμενο Κουρδιστάν” στα τελευταία του νέα», σημειώνει το φιλοκυβερνητικό tv100.com.

«Ο γαλλικός Τύπος βιάζεται να αθωώσει την τρομοκρατική οργάνωση PKK, η οποία πρόσφατα έχει μετατρέψει τους δρόμους του Παρισιού σε πεδίο μάχης. Το γαλλικό ειδησεογραφικό κανάλι France 24 έκανε ένα σκανδαλώδες ρεπορτάζ. Στην ειδική έκθεσή του χρησιμοποίησε έναν χάρτη που δείχνει μέρος της Τουρκίας ως «το λεγόμενο Κουρδιστάν», υπογραμμίζουν οι Τούρκοι.

Τουρκία: Εκατομμύρια είδαν τον χάρτη που τρέμει η Άγκυρα – Το χτύπημα Μακρον στον Ερντογάν που θα θυμάται χρόνια

«Ο γαλλικός Τύπος άφησε με το στόμα ανοιχτό στα νέα του για την τρομοκρατική οργάνωση PKK, που το τελευταίο διάστημα μετέτρεψε τους δρόμους του Παρισιού σε πεδίο μάχης», σημειώνεται.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο γαλλικός «ραδιοτηλεοπτικός σταθμός France 24 λειτουργεί σχεδόν σαν το εκδοτικό όργανο της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK με τις αναρτήσεις του».

«Εκτός αυτού, η τρομοκρατική οργάνωση PKK παρουσιάστηκε ως τρομοκρατική οργάνωση μόνο από την Τουρκία» αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ https://www.geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου