Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο Φλωρίδης τρολάρει τον…. μεταρρυθμιστή Τσίπρα: Να στείλει στους Γάλλους τον νόμο “Τσίπρα – Κατρούγκαλου”

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που ανέφερε πως στην Ευρώπη τον θεωρούν “μεταρρυθμιστή” προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με τον Γιώργο Φλωρίδη να παρεμβαίνει με ένα νέο επικό τρολάρισμα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του αναρωτιέται γιατί δεν αναλαμβάνει να «μεταρρυθμίσει» τους Γάλλους ο Τσίπρας, στέλνοντας στα Γαλλικά τον νόμο Τσίπρα – Κατρούγκαλου, που πήγε τη σύνταξη στα 67.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Φλωρίδης αναφέρει τι έγραψε ο Αλέξη Τσίπρας στο twitter με αφορμή το δημοσίευμα του Le Point: «Αιφνιδιάστηκα όταν διάβασα το κύριο άρθρο του γαλλικού περιοδικού Le point, με τίτλο «Ποιος Τσίπρας θα μεταρρυθμίσει τη Γαλλία;». Ζω την αντίφαση να με θεωρούν στην Ευρώπη μεταρρυθμιστή, αλλά εδώ ένα μεγάλο κομμάτι της αστικής τάξης, ιδίως της διαπλεκόμενης, να με θεωρεί ακραίο.»

Και στη συνέχεια επισημαίνει:

«Οι Γάλλοι έχουν ξεσηκωθεί γιατί ο Μακρόν αυξάνει το όριο συνταξιοδότησης από τα 62 στα 64 χρόνια ηλικίας. Το ερώτημα είναι γιατί δεν αναλαμβάνει να τους “μεταρρυθμίσει” ο Τσίπρας, στέλνοντας στα Γαλλικά το νόμο Τσίπρα-Κατρούγκαλου, που πήγε τη σύνταξη στα 67;»

ΠΗΓΗ ellada24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου