Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Το ευχαριστώ στις Ένοπλες Δυνάμεις για τη συγκέντρωση 120 τόνων ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατγός Κωνσταντίνος Φλώρος οργάνωσε την εθελοντική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, όπως ανακοινώθηκε χθες.

Στο πλαίσιο αυτό, το προσωπικό των ΕΔ συγκέντρωσε 120 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης (ένδυσης, υπόδησης, κλινοσκεπάσματα, συσκευασμένα τρόφιμα) και 110 τόνους αντίστοιχων ειδών πρώτης ανάγκης από τα αποθέματα Μονάδων/Σχηματισμών των ΕΔ από όλη την επικράτεια.

Όλα τα είδη έχουν μεταφερθεί από χθες σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ και θα προωθηθούν στα αρμόδια κλιμάκια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου και εν συνεχεία με μέριμνά τους, θα διανεμηθούν στους πληγέντες από τα πλημμυρικά φαινόμενα κατοίκους.

Με ανάρτησή του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά των ΕΔ . «Συγχαρητήρια για το ήθος και τον αλτρουισμό σας! Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!».

 

ΠΗΓΗ onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου