Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

“Σε μισώ για χάρη του Αλλάχ… θα σου έκοβα το κεφάλι” (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)


Επειδή κάποιοι επαγγελματίες ηλίθιοι σε αυτήν την χώρα δεν μπορούν στα κόκκινα -αποκλειστικά άραγε;- μυαλά τους να αντιληφθούν με το τι έχουν να κάνουν παραθέτουμε ένα βίντεο που αλιεύσαμε στο Χ (πρώην Twitter) που δείχνει ξεκάθαρα την νοοτροπία αυτών των ανθρωποειδών ισλαμιστών Νεάντερταλ (συγνώμη πρόγονοι) που δεν δέχονται τίποτε άλλο πέραν του βλαμμένου φανατισμού τους ως αξία και θέσφατο.

Αυτοί είναι οι χρήζοντες αλληλεγγύη κύριοι “αλληλέγγυοι”; Να τους χαίρεστε, αλλά μην προσπαθείτε να μας πείσετε περί του δικαίου τους. Κι αν καίγεστε τόσο πολύ βάλτε τα δικά σας κεφάλια κάτω απ’ τα μαχαίρα τους. Τα δικά μας κεφάλια δεν σας χρωστούν τίποτα. για όσους δεν ομιλούν την αγγλική γλώσσα, ο “ισλαμιστής φίλος” στο βίντεο, δηλώνει… ευθαρσώς ότι μισεί θανάσιμα, Χριστιανούς, Εβραίους και όλους πλην Μουσουλμάνων “for the shake of Allah” (σε ελεύθερη μετάφραση: διότι αυτό ζητάει ο Αλλάχ).

Και δεν μένει μόνο εκεί. Απαντά στην ερώτηση του ανθρώπου που προσπαθεί να κάνει διαλογική συζήτηση μαζί του,”θα με σκότωνες αν είχες την ευκαιρία;”, φυσικά πάλι “ευθαρσώς”, ότι “αν είχαμε πόλεμο θα σου έκοβα το κεφάλι”! Καταληκτική ερώτηση: “ποιος σου το δίδαξε αυτό”. και η αφοπλιστική απάντηση: “ο Ισλάμ”! Λοιπόν, όλης της γης οι βλαμμένοι, αυτών στις μεγάλες δυτικές πρωτεύουσες συμπεριλμβανομένων που δήθεν μελετούν και σχεδιάζουν… γεωπολιτικά – γεωστρατηγικά σχέδια, μήπως ήρθε η ώρα να καταλάβετε επιτέλους τι ακριβώς συμβαίνει; πριν είναι πολύ αργά;

Διότι, ουαί ηλίθιοι, το πρώτο θύμα σε αυτή την ανωμαλία, θα είναι ο δυτικός πολιτισμός, λόγωτης απίστευτης αφέλειας που επιδεικνύει. Κάποτε, κάποιοι μιλούσαν για την προοπτική της “Ευραραβίας” που θα αντικαταστήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της εισβολής εκατομμυρίων. Ορδών μουσουλμανικών πληθυσμών φυσικά, που θα γεννοβολούν με ασύλληπτους ρυθμούς και κάποια στιγμή θα ιδρύσουν… τον πλανήτη που ονειρεύονται.

Δυστυχώς, αυτό ο Αλλάχ αποκλείεται να είναι αυτός των Χριστιανών, ο Θεός της αγάπης. Αυτός θα ήταν για ψυχιατρείο. Το δε επιχείρημα ότι υπάρχουν και μετριοπαθείς μουσουλμάνοι, είναι μεν σωστό, όμως: Πόσες φορές μετριοπαθείς δεν ριζοσπαστικοποιήθηκαν στην πορεία; Το ίδιο ισχύει και για τους Παλαιστίνιους. Δεν είναι όλοι Χαμάς. Η σφαγή όμως έγινε. Ας τελειώνουμε λοιπόν με τις θεωρίες. Με απλά λόγια, είτε αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει και προστατεύουμε τον τρόπο ζωής μας μας, με όλα του τα στραβά, προσπαθώντας να τα διορθώσουμε, ή το μέλλον των παιδιών μας, αν όχι το δικό μας, δεν θα είναι καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου