Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Δολοφονίες στα Σκόπια- Η πρώην υπουργός Άμυνας κατηγορεί τον πρωθυπουργό για συνεργασία με τον υπόκοσμο


Ο Μίτσκοσκι θα καταθέσει μήνυση κατά της πρώην υπουργού Άμυνας για τις καταγγελίες της εναντίον του για τη δολοφονία που έλαβε χώρα στο κέντρο των Σκοπίων

Αύγουστος 21, 2024. Ελλάδα.

Για εμπλοκή στη δολοφονία που έλαβε χώρα στο πάρκινγκ μπροστά από το Εμπορικό Κέντρο «Mavrovka» των Σκοπίων κατηγορεί  η Σλαβιάνκα Πετρόφσκα,  πρώην υπουργός Άμυνας της χώρας τον πρωθυπουργό Χριστιάν Μίτσκοσκι.

Όπως δημοσιεύει η σκοπιανή Vesti:  

Η Σλαβιάνκα Πετρόφσκα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφίες του πρωθυπουργού Μίτσκοσκι σήμερα το πρωί μαζί με τον  Μπόρις Μούτκοφ – Φάντομ, ο οποίος σύμφωνα με την Πετρόφσκα είναι γνωστή φιγούρα στον υπόκοσμο. Η πρώην υπουργός ισχυρίζεται επίσης ότι ο αδερφός του Φάντομ είναι μέρος της ασφάλειας του Μίτσκοσκι.

«Ο Μίτσκοσκι στέκεται προσωπικά και εγκρίνει αυτούς τους πυροβολισμούς της μαφίας, γι’ αυτό επέλεξε χθες στη μεγάλη χριστιανική γιορτή της Μεταμόρφωσης, μπροστά στην Εκκλησία του Θεού, να φωτογραφηθεί με τον Μπόρις Μούτκοφ – Φάντομ, γνωστό στον υπόκοσμο των Σκοπίων», έγραψε η Πετρόφσκα.

Αντίδραση του πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός Χριστιάν Μίτσκοσκι θα καταθέσει μήνυση κατά της Σλαβιάνκα Πετρόφσκα, αφού τον κατηγόρησε για εμπλοκή στο φόνο.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σλαβιάνκα Πετρόφσκα χτυπάει εμένα και την οικογένειά μου. Δυστυχώς, με κατηγόρησε τερατωδώς. Δεν θέλω να μπω στο βάθος της σκέψης της. Συνεννοήθηκα με τη νομική μου ομάδα και θα καταθέσω μήνυση γιατί θα ήθελα οι αρχές, το δικαστήριο να το φωτίσουν μέχρι τέλους, να δουν τι στοιχεία έχει η Πετρόφσκα, ότι διέταξα δολοφονίες. Έχω οικογένεια, λειτουργώ σε όλη την πόλη. Δεν θα ήθελα να βρεθώ σε μια άβολη κατάσταση, θα έλεγα ότι ορισμένοι πολιτικοί προσπαθούν να κερδίσουν κάποιο πολιτικό κέρδος», είπε ο Μίτσκοσκι.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου