Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ντόρα: Το πιο κρίσιμο τρίμηνο για την Ελλάδα

Κρίσιμο για την Ελλάδα, καθώς όπως είπε θα δώσει τις πιο δύσκολες εξετάσεις, χαρακτήρισε το επόμενο τρίμηνο, η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Ντόρα Μπακογιάννη. Η κ Μπακογιάννη, μίλησε σε πολιτικούς φίλους της, απόψε στα Χανιά κατά την τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του κόμματός της, που έγινε στα γραφεία της " Δημοκρατικής Συμμαχίας".
"Ο τόπος περνά πολύ δύσκολες ώρες, η Ελλάδα το επόμενο τρίμηνο θα δώσει τις πιο δύσκολες εξετάσεις που μπορεί να δώσει, είναι βέβαιο ότι έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αλλά κυρίως, στις προκλήσεις των καιρών, παλινωδεί και κάθε μέρα αλλάζει άποψη, κλασσικό παράδειγμα αυτό που συνέβη προχθές με το ΦΠΑ", είπε η κ.Μπακογιάννη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, " είναι αδιανόητο η Ελλάδα να δίνει την μάχη, να ζητάμε από τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους να μην φοροδιαφεύγουν - ορθώς, και το κράτος από την άλλη μέρια να εμφανίζεται ως ο μεγαλύτερος μπαταχτσής της Ευρώπης.
Είναι αδιανόητο από την μια μεριά, να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις του και από την άλλη μεριά, οι μηχανισμοί του να φαίνονται τελείως ανίκανοι να εισπράξουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν.
Είναι αδιανόητο, σήμερα που μιλάμε, κανείς να μην έχει σκεφθεί ότι η πρωτογενής παραγωγή, είναι αυτό το οποίο πρέπει να στηριχθεί, ότι ο αγροτικός κόσμος πρέπει να στηριχθεί και ότι η ανεργία, προέρχεται από τους επιχειρηματίες.
Τους μικρούς και τους μεσαίους, από τα μαγαζιά που κλείνουν όπου κανείς δεν μιλά για αυτούς, κανείς δεν μιλά για τους ανέργους του ιδιωτικού τομέα, παρά όλοι μιλούν για το τι θα γίνει με τις ΔΕΚΟ που μέχρι σήμερα παίρνουν το υστέρημα του ελληνικού λαού."

ΠΗΓΗ thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου