Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Γυναικών Νέας Δημοκρατίας στο Αίγιο


Την ανάγκη να υπάρξει δυναμική παρουσία στα κοινά από τις γυναίκες,  επεσήμανε η αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Νέας Δημοκρατίας και π. βουλευτής Νατάσα Ράγιου στην εκδήλωση -συζήτηση που διοργάνωσε η Γραμματεία Γυναικών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγίου, το απόγευμα της Δευτέρας ,σε γνωστό καφέ στο κέντρο της πόλης .
Μεταξύ άλλων η κυρία Ράγιου  και αφού κατακεραύνωσε  τον υφυπουργό κ. Μπεγλίτη που επισκέφτηκε  την ΕΒΟ Αιγίου χωρίς ουσιαστική πρόταση για τον μοναδικό οικονομικό πνεύμονα της πόλης , μίλησε για την απουσία κυβερνητικής πολιτικής για την οικογένεια και την προστασία της γυναίκας, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, στο κυβερνητικό του πρόγραμμα ,δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική για την οικογένεια και την γυναικεία  ανεργία , προωθώντας ανάλογα σχέδια νόμου. Αναφέρθηκε στους τρομακτικούς δείκτες ανεργίας που πλήττουν κυρίως τις γυναίκες παραγωγικής  ηλικίας  καθώς και την ανυπαρξία νομοθετικού πλαισίου για τη μητρότητα.  Έκανε λόγο επίσης, για την αλληλεγγύη που πρέπει να επιδεικνύουν μεταξύ τους οι γυναίκες σε εποχές δύσκολες που η παρουσία τους  στα κοινά καθίσταται επιτακτική.

Τις γυναίκες της Ν.Δ. καλωσόρισε με ένα σύντομο χαιρετισμό η αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγίου Μάρθα Σκούντζου η οποία, εκπροσωπώντας και την  υπεύθυνη γυναικών  Γιώτα Γκρέμου-Γούσα, επέκρινε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας ότι   «η πρόσφατη προ ημερησίας συζήτηση επί των Εθνικών θεμάτων στη Βουλή έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Έλληνα πρωθυπουργό και κατέδειξε περίτρανα την ανερμάτιστη και εξόχως επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική σε μια σειρά εθνικών ζητημάτων».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου