Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ξεκινά από το βράδυ η αποκομιδή των απορριμμάτων της Πάτρας - Επιστρέφουν οι εργαζόμενοι

Επιστρέφουν απόψε στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων. Πριν από λίγη ώρα αποφάσισαν οτι εφόσον ικανοποιήθηκε το βασικό τους αίτημα για τη δρομολόγηση λεωφορείου, το βράδυ θα ξεκινήσουν την αποκομμιδή των απορριμμάτων που έχουν κατακλύσει την πόλη.
Μετά τη γενική συνέλευσή τους δήλωσαν όμως ότι απο τη Δευτέρα επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση για τα υπόλοιπα αιτήματα που θεωρούν ότι είναι δίκαια. Κάλεσαν μάλιστα το Δήμαρχο να εποπτεύσει προσωπικά στο εξής τη διαδικασία αποκομμιδής των σκουπιδιών αφού θεωρούν ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την περικοπή των υπερωριών, ειδικά το πρώτο διάστημα που ο όγκος των σκουπιδιών προς ακοκομιδή είναι τεράστιος.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς είχε ανακοινώσει ότι από σήμερα το βράδυ δρομολογείται λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ για να μεταφέρει τουτς εργαζόμενους στην Ξερόλακκα, για να δουλεύουν σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής που προβλέπει απασχόληση 6 ωρών και 20 λεπτών ημερησίως καθώς και την παροχή ρεπό σε όσους δουλεύουν Σάββατο και παροχή ρεπό και της νόμιμης προσαύξησης σε όσους δουλεύουν Κυριακή.
Είχε ξεκαθαρίσει ο κ. Δημαράς ότι ο νέος σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής δεν ανατρέπεται και αν οι εργαζόμενοι δεν προσέλθουν στη δουλειά τους, ο Δήμος θα βρει άλλους τρόπους για να καθαρίσει την πόλη.

ΠΗΓΗ thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου