Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Κι όμως η ασφάλεια των επικοινωνιών των ΕΔ είναι ήδη υπό γερμανικό έλεγχο!

Από το ιστολόγιο http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=6736

Μια ερώτηση των Γ.Δημαρά και Β.Οικονόμου για το θέμα της πώλησης του ΟΤΕ ,επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα των απόρρητων επικοινωνιών για τις ανάγκες των ΕΔ.
Πέρα από το αστείο τίμημα της πώλησης άλλου ένα 10% του ΟΤΕ προς 400 εκατομμύρια ευρώ,υπάρχει ζήτημα με την ασφάλεια των επικοινωνιών. Μπορεί στην απάντηση που πήραν οι δύο βουλευτές να γίνεται αναφορά σε διατάξεις,νόμους αλλά και στην σύμβαση πώλησης με τους Γερμανούς για να πειστούμε ότι το απορρητο των επικοινωνιών είναι διασφαλισμένο όμως θα υπενθυμίσουμε την αποκάλυψη που είχε κάνει το Onalert πρόσφατα:ένα έγγραφο του ΓΕΕΘΑ προς την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ -υπουργός ο κ.Βενιζέλος- στο οποίο γινόταν λόγος για επιτακτική ανάγκη ολοκλήρωσης του ΕΣΕΕΘΑ,γιατί από το 2009 “κρίσιμες υποδομές για την ασφάλεια των επικοινωνιών των ΕΔ”,βρίσκονται υπό γερμανικό έλεγχο! Για όσους δεν το πιστεύουν ιδού και το αποσπασμα του εγγράφου:


Αν ολοκληρώθηκε το έργο που ζήταγε το ΓΕΕΘΑ και το οποίο να σημειωθεί ότι γινόταν με χρήματα του ΝΑΤΟ; Όχι βέβαια...Το γιατί διαβάστε το στο σχετικό ρεπορτάζ του  Onalert  εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου