Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΗΠΑ-υποψήφιος: Διώξτε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ!

Λάβρος κατά της Τουρκίας επιτέθηκε ο κυβερνήτης της πολιτείας του Τέξας και υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεμπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές, Ρικ Πέρ.
Σε συνέντευξή του στην αμερικανική τηλεόραση, υποστήριξε, ότι η Τουρκία θα πρέπει να αποβληθεί από το ΝΑΤΟ! Ο Πέρι, ξιφουλκώντας… ανεξέλεγκτος, κατά τρόπον που αποκαλύπτει τα αισθήματα των συντηρητικών για το πάλαι ποτέ «χαϊδεμένο τους παιδί», είπε ότι μια χώρα χωρίς ελευθερία του Τύπου, όπου δολοφονούνται γυναίκες και παιδιά δεν μπορεί να είναι μέλος του ΝΑΤΟ και να δέχεται στρατιωτική βοήθεια!

Και σα να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Πέρι συνέδεσε την Τουρκία και με την ισλαμική τρομοκρατία για να συμπληρώσει: «Μια χώρα που φέρεται ως τρομοκράτης στους ίδιους της τους πολίτες δεν έχει θέση στο ΝΑΤΟ». Ο Πέρι, χειριστής αεροσκαφών της USAF (αμερικανική Αεροπορία) τη δεκαετία του 1970, αναθεωρεί τις αντιλήψεις – πεποιθήσεις του όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί σε περιβάλλον Ψυχρού Πολέμου λέγοντας: «Εκείνη την εποχή συνεργαζόμασταν με την Τουρκία, Τώρα δεν μπορούμε πια».

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου