Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πάτρα: Άφησε μαθήτρια μέσα στο κρύο επειδή δεν είχε το «σωστό» εισιτήριο

Πάτρα: Άφησε μαθήτρια μέσα στο κρύο επειδή δεν είχε το «σωστό» εισιτήριο   Τι καταγγέλλει η κοπέλα μιλώντας στο thebest.gr
Την απίστευτη περιπέτεια που είχε σήμερα το πρωί διηγείται, μιλώντας στο thebest.gr,  μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, η οποία υποχρεώθηκε να περάσει ώρες μέσα στο κρύο επειδή, λόγω προφανής άγνοιας και όχι πρόθεσης, μπήκε σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ με «λάθος» εισιτήριο. Η ιστορία της Ρωξάνης ξεκίνησε πολύ νωρίς, όταν περίπου στις 6:30 το πρωί έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή της Αγυιάς με κατεύθυνση το Νοσοκομείο του Ρίου για να κάνει κάποιες απαραίτητες εξετάσεις καθώς είναι αθλήτρια του Καράτε.
Στην επιστροφή της, περίπου στις 7:30 και ενώ περίμενε επί μισή ώρα στην στάση έξω από το Νοσοκομείο, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο με κατεύθυνση το σχολείο της,  στην οδό Κανελλόπουλου. Όταν όμως πήγε να ακυρώσει το εισιτήριό της ο οδηγός της δημιούργησε θέμα επειδή είχε ξεχάσει στο σπίτι την μαθητική της ταυτότητα.

Σε έντονο ύφος της είπε να πληρώσει κανονικό εισιτήριο, εκείνη όμως του εξήγησε ότι μαζί της έχει χρήματα μόνο για ένα ακόμα «μπλε». Ο οδηγός δέχθηκε τον «συμβιβασμό», όμως δεν είχε μαζί του εισιτήρια και την παρέπεμψε στους… υπόλοιπους επιβάτες. Κανείς τους όμως δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει την 17χρονη.
Έτσι ο οδηγός του λεωφορείου την κατέβασε στο Πανεπιστήμιο προκειμένου να αγοράσει εισιτήριο από το εκεί περίπτερο. Για κακή της τύχη ούτε το περίπτερο είχε, με αποτέλεσμα ο οδηγός, να την αφήσει εκεί μέσα στο κρύο.
Η κοπέλα, μη ξέροντας τι άλλο να κάνει, πήρε στο τηλέφωνο την άρρωστη μητέρα της ο οποία, μετά από αρκετή ώρα, πήγε με το μηχανάκι στο Πανεπιστήμιο για να την πάρει και να την μεταφέρει στο σχολείο.
Έτσι η Ρωξάνη, αφού έφαγε το «κρύο της αρκούδας», έφθασε στο σχολείο της με αρκετή καθυστέρηση, χάνοντας μάλιστα και την πρώτη ώρα από τα μαθήματά της.
Τώρα, δικαίως, απορεί εάν το «έγκλημα» που διέπραξε ήταν τόσο μεγάλο ώστε να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία, ειδικά σε μια μέρα που το θερμόμετρο καταγράφει «πολικές» θερμοκρασίες!!!!!

ΠΗΓΗ thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου