Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

«Πόρτα» Λοβέρδου στους διαγραφέντες

Επιμένει να κλείνει την πόρτα της επιστροφής στους διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ποια αιχμηρά σχόλια έκανε στον realfm 97.8 για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Υγείας επέμεινε ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ όσα στελέχη καταψήφισαν τα πάντα στη βουλή τονίζοντας μάλιστα πως αυτό το έχει συζητήσει ήδη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Κάποιοι πέρασαν τη γέφυρα και μετά την τίναξαν, έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας μετά από εκείνη την έντονη Κυριακή» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά σε κάποια στελέχη παρά το γεγονός ότι ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη κάνει προσκλητήριο προς κάθε κατεύθυνση:


«Δυόμισι χρόνια είμαι στην εμπροσθοφυλακή και έχω υποστεί τα πάνδεινα άλλοι προσχώρησαν σε κόμματα, άλλοι έκαναν κόμματα, και το ένα και το άλλο δεν γίνεται»...

Ο κ. Λοβέρδος διέψευσε τα σενάρια περί αιτήματός του για «συγκυριαρχία εντός του ΠΑΣΟΚ» με τον κ. Βενιζέλο, επέμεινε στη θέση του ότι τα νέα όργανα του κόμματος θα πρέπει να είναι ολιγομελή ενώ άφησε αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου:

«Ο Βενιζέλος στην κοινοβουλευτική ομάδα ήρθε στην ώρα του, επιτέλους μίλησε λίγο και είπε πολλά, στην προηγούμενη ηγεσία είχαμε πολυμελή όργανα με φαινομενική ηρεμία αλλά που ήθελαν ένα γήπεδο για να συνεδριάσουν...».

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου